pesten en nu afvallen?!?! help me!!

hoi,
ik wil mijn verhaal delen en ik hoop dat ik dat hier kan doen mijn verhaal is dat ik vorig jaar ben gepest omdat ik te dik ben/was en ik wilde toen al afvallen maar nu wil ik het al helemaal want ik ben 12 en ik weeg 52 kilo en ik ben veelste dik en ik haat mezelf want ik wil wel afvallen maar mijn moeder komt er steeds achter en ik heb net een bak popcorn op en ik ben zo dom.
als het moet zou ik zelfmoord willen plegen maar het is jammer genoeg nog niet zo ver…
kan je me helpen?
groetjes Amber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Bijtje 17-04-2016 19:48
  Hoi Amber, 52 kg bij een lengte van?? Zou je niet eens met je huisarts gaan praten of een diëtiste? die kunnen je verder helpen. Pesten, mensen zoeken altijd wel een reden om te pesten, ben je een mager hebben ze ook weer wat, of een bril, rood haar enz enz.
 • Meer 18-04-2016 17:26
  Inderdaad ga met iemand praten. En de huisarts kan je helpen en evtueel naar een dieetist doorverwijzen. Betrek als dit kan je moeder hierbij. Veel succes en pesten is vervelend maar ze vinden altijd wel iets. Praat hierover op school misschien is er een pestprotocol.
 • Karinne 24-04-2016 14:54
  Hi Amber, Het enige wat jou zou helpen is zelfvertrouwen maar dat krijg je pas waarschijnlijk als je gaat afvallen. Heel rot maar echt waar. Ik zat vroeger in het zelfde bootje, kan het weten. Er bestaan (helaas) geen wondermiddelen. Je kunt een dieet volgen maar dat is moeilijk en bijna niet vol te houden. Meer sporten kan helpen (je hoeft niet naar de sportschool, op youtube staan heel veel workouts die je thuis kunt doen, zo heb ik het gedaan. Leukste zijn van Jillian Michaels van de Biggest Loser en die werken wel maar je moet ze wel doen. Van dit soort sporten krijg je ook een geluksgevoel, dat is dan wel weer fijn voor je zelfvertrouwen. Je kunt eventueel vegetariër worden, dan val je wel 5 tot 10 kg af maar ik weet niet of het kan in jouw situatie. Misschien moet je een test doen online welk dieet (eetpatroon) bij jou past. In ieder geval ontzettend veel sterkte want ik weet hoe zwaar dit kan zijn... xoxo
 • miriam dubbeldam-druijff 05-06-2016 13:06
  Ik weet niet waar je woont, maar kijk eens op www.formupgrade.nl en zoek daar dan op xfitt is ook voor kinderen. Heel veel succes en sterkte