Prioriteiten..

Hoioi allemaal,

Er moet me even iets van het hart, want ik vraag me af of ik nou gek ben of of mijn vriend fout zit, maar vooral wat ik hiermee aan moet.

Ik heb een lieve vriend, maar hij is enorm druk en heeft weinig tijd buitenom zijn banen. Wij wonen niet samen maar ik zorg dat ik regelmatig bij hem langs ga (hij kan bijna nooit naar mij ivm geen gratis OV). Ik schuif dus regelmatig dingen voor hem opzij.

Nu ben ik op dit moment dus bij hem op bezoek, maar lig ik in mijn eentje, in zijn huis, in bed. Want hij is *ineens, ongepland* weg met vrienden om bier te gaan drinken (en ik moet morgen vroeg op, dus dat werd hem niet voor mij). Oftewel, hij komt laat thuis en morgen zie ik hem ook niet meer omdat ik vroeg weg ben.
Daarnaast wacht ik ook al een week of 3 op wat intimiteit (ik heb dit ondertussen al 100x gecommuniceerd, en hij zegt dat hij het eens is en erop gaat letten), maar dat lijkt er ook niet van te komen.
Alles lijkt altijd te kunnen, behalve als ik iets vraag.

Ik weet even niet wat ik hiermee aan moet, en ik voel me een beetje in de steek gelaten. Nee, eigenlijk ben ik er tering chagrijnig door. Dat vooral.

Dus ja wat nu?
Groeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Jeannie 02-09-2022 12:43
    Wat nu? Nu zou ik me als ik jou was eens af gaan vragen waarom jij je nog zo makkelijk ter beschikking stelt aan hem. Je voelt je terecht chagrijnig, maar je houdt het wel zelf in stand, door het hem zo gemakkelijk te maken. Jij komt braaf zijn kant op en hij geeft er geen klap om, omdat hij dondersgoed weet dat je dat de volgende keer weer doet. En weer, en weer en weer. Verbreek die cyclus. Ga een keer niet naar hem toe. Zet eens een tijdje je telefoon uit. Spreek af met vriendinnen, blijf eens thuis en lees een boek. Maakt niet uit wat je doet, zolang je hem maar eens laat merken dat jij je tijd zonder hem ook wel doorkomt. Misschien dat hij dan leert zijn tijd met jou te waarderen. En zo niet, dan loopt er vast nog wel een vent rond die dat wel doet. Kom op meid! Je hoeft geen deurmat te wezen. Jouw tijd is ook wat waard.
  • Anna 06-09-2022 12:48
    Klinkt als een ei en wat doe je precies bij hem?
  • Simone 03-10-2022 11:46
    Die Jeannie is gefrustreerd. Zij reageert aar frustraties altijd op het forum af. Toch ben ik het wel nu met haar eens. Je moet je nanelijk niet laten behandelen als een voetveeg. Praat er met hem erover en geef aan als hij zo door gaat dat jij dan echt aan jezelf gaat denken...