Ptss, sociale fobie,depressie

Hallo !
Graag wilde ik mijn verhaal delen, ofja verhaal, mijn klachten die zijn ontstaan na mijn verhaal.
Ik heb eeb hele zware jeugd gehad, er was geen ruimte voor mijn gevoelens en heb alles alleen moeten dragen, èn nog..
Nadat mijn situatie veilig was, begon ik langzaam maar zeker te merken dat ik me alsmaar slechter begon te voelen, vooral door contstante paniek en angst! Ik ben gestopt met werk zoeken en zit ondertussen al sinds vorig jaar november thuis. Ik heb de diagnose ptss gekregen met sociale fobie en depressie.
Ik sta nog op de wachtlijst voor de 2de keer hulp.
Wie herkent zich hier ook in?
Of in het alleen dragen van problemen, het eenzaam voelen etc?

Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Ijsco 16-08-2017 18:09
    Geen ervaring mee.Goed dat je hulp zoekt helaas sta je op een wachtlijst. Thuis zitten verergert het zich alleen maar lijkt mij. Ga hiermee naar een huisarts en laat je doorverwijzen naar een psycholoog. Want het is zonde dat jij nu moet leven met deze klachten waar je misschien d.m.v hulp ervan af komt.
  • Eddy 01-09-2017 17:28
    hey , zelf heb ik ook dingen meegemaakt in mijn jeugd waar ik nog steeds de gevolgen van draag , angsten en fobieën trefte mij , het probleem was dat ik er niet over durfde praten en me schaamde . belangrijk is dat je er over praat , over het kleinste detail zelfs , zoek mensen om je heen die je kan vertrouwen , waarmee je alles kan vertellen , blijf echter niet zitten , kom onder de mensen , zo verwerk je heel wat en van de anderen neem je het telkens het positieve eruit , praten zal jou er door heen brengen ,blijf niet thuis zitten ,, het zal je zeker lukken ,