Radeloos in de liefde

Hallo,

Ik zit nu bijna een jaar met het dilemma dat ik iemand leuk vindt en dat ik niet weet of ik het hem moet vertellen.
Het is namelijk zo dat hij 6 jaar ouder is en ook al een vriendin heeft. Daarnaast heb ik niet het gevoel dat de gevoelens wederzijds zijn.

Iemand die mij advies kan geven?
Alvast bedankt voor de reacties!

Gr.
18 jarige.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • syleke 23-10-2018 05:35
  waarom zou je iemand willen die een relatie heeft?? Stoken in andermans relatiedie niet doen hoe leuk hij mss ook is zet hem uit je hoofd je bent nog jong dus geniet van het leven. En als het niet wederzijds is de keuze ook niet zo moeilijk toch?? je bent 18 dan zijn er genoeg jongens van je eigen leeftijd die wel nog alleen zijn, scheelt je ook een hoop ellende. Succes!!!!!!!!!
 • miami 23-10-2018 14:26
  lekker laten gaan. Hij is geen vrijgezel. Genoeg vissen in de zee hoor
 • Steef 23-10-2018 21:10
  hoi Sandra, als ik jou was zou ik toch maar gewoon hem vertellen over je gevoelens want je zit er al een jaar mee dus dat is niet zomaar een crush, bovendien iemand vertellen over jouw gevoelens is niks verkeerds aan ook al heeft diegene een relatie. misschien komt er iets van misschien niet er is maar 1 manier om daar achter te komen. veel succes!
 • ijsco 25-10-2018 18:31
  Uit je hoofd zetten
 • Anna 27-10-2018 15:28
  Op je 18e al “RADELOOS “ van de liefde. Dat noemen ze kalverliefde. Een dramaqueen is er niks bij.
 • Sanne 08-11-2018 02:16
  Hee, Voor jou kan dit heel heftig voelen en waarschijnlijk ben je ook echt verliefd op hem. Maar diep in je hart weet je wel dat het geen toekomst heeft. Hij heeft al een vriendin en toont naar jouw zeggen niet echt interesse. Je kan tegen hem je gevoelens vertellen, hoe moeilijk dat ook is. Eerlijk gezegd denk ik niet dat hij voor jou kiest. Maar voor jouw kan het misschien eenn afsluiting zijn. Je bent nog jong. Ga lekker uit en wie weet wat je tegenkomt. Succes!