Relatie is uit wat moet ik doen

Hallo,
Ik wil graag mijn verhaal kwijt en heb advies nodig. Ik heb 3,5 een relatie gehad met Guus. Een jongen die rustig is en niet zoveel mening heeft. We hebben altijd een goede prima relatie gehad. Hij besloot om een pauze in te lassen van 2 weken van onze relatie, hij is in die pauze terug bij zijn ouders gaan wonen want hij heeft altijd bij mij en mijn ouders gewoond. Toen zijn we na de pauze samen een dagje weg geweest en zouden we samen terug naar zijn huis gaan om met onze ouders erbij te bespreken hoe we t weer samen gaan aanpakken en dat hij terug bij mij thuis zal wonen. Maar toen we daar zaten liep t heel anders, hij zei ineens dat hij vond dat ik te bezitterig was en te negatief was en wilde daarmee onze relatie uit maken. Ik ben t mee eens dat dit klopt wat hij zegt maar we hadden gewoon een kei leuke romantische dag en ineens maakt hij het uit. Ik heb gesmeekt en gevraagd aan hem om t nog te proberen want ik wilde mezelf daarop veranderen omdat het idd niet goed is wat ik deed. Hij geeft aan dat hij een kans wilt geven maar wanneer weet hij niet. We hebben een maand later samen weer gaan praten hoe we t gaan aanpakken. Hij heeft gezegd dat hij nu niet klaar voor een relatie is en nu liever op zijn werk wil focussen en een cursus gaat volgen voor z’n werk om hoger op te komen. Hij heeft wel gevoelens voor me, en houd van me beweert hij. Hij gaat pas in maart beginnen met die cursus en hij beweert dat hij t te zwaar en druk nu heeft met z’n werk en dat hij t pas wil proberen in die 6 maanden van z’n cursus die in maart pas begint. Hij wilt ook maar 1x per week appen omdat hij op z’n werk wilt focussen. Ik houd zielsveel van hem en wil hem zo graag terug want ik weet gewoon dat we echt bij elkaar passen. Maar iedereen vind t gek dat hij me zo lang laat wachten en zo weinig wilt spreken. Ik weet gewoon niet wat ik moet doen. Hebben jullie advies voor me of iets? Hij wilt t sws proberen met me maar kan niet beloven dat we relatie krijgen. Ik heb echt advies nodig. Ik mis hem enorm maar ik ben ook gewoon zo bang met alles. Alvast bedankt! Liefss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Jeannie 22-09-2023 22:16
    Het spijt me Juul, maar dit klinkt niet echt als een stabiele relatie en ik denk dat dat het ook niet meer gaat worden. Laat hem gaan, want zelfs als hij straks klaar is met zijn cursus, verzint hij wel wat anders waaromhet niet uitkomt. Verspilje tijd toch niet. Huil gerust even flink om hem, dat lucht op. Droog dan je tranen, recht je schouders en richt je pijl op andere dingen (werk/school/hobbies/vrienden) of een vent die je echt wil en echt bij je past.
  • ELLEN 03-10-2023 11:05
    Helemaal eens met de reactie van JEANNIE. Daarbij komt dat een man wil jagen en zoekt een man een vrouw die zelfstandig is en buiten hem.om een eigen leven heeft. Het kan zo zijn als jij hem afstoot dat je hem daarmee juist aantrekt en al helemaal als hij het gevoel heeft dat hij bizar veel.moeite moet doen om.iets met je te krijgen. Dus niet gelijk terug appen en niet zeggen "ik mis jpu"