Relatie Verliefd Vreemdgaan Polyamorie Uit Elkaar

Relatie van iets minder dan 10 jaar.
Verliefd geworden op een ander.
Vreemdgegaan (zoenen)
Relatie uitgebreid met derde (half jaar)
Relatie met mij werd verbroken door derde.
Partner en derde bleven in een relatie.
Relatie met mij werd verbroken door partner.

Partner nu gelukkig met die ander.
Ander nu gelukkig met mijn voormalige partner.

En nu heb ik verdriet van zowel het verlies van mijn partner, verlies van de derde en het toezien hoe zij nu samen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Eagle 26-09-2019 10:32
  Waar begin je dan ook aan? Het is wel sneu voor je, maar je had het wel van mijlenver kunnen zien aankomen. Probeer het in het vervolg bij één partner tegelijk te houden.
 • Stephan 26-09-2019 14:41
  Hoi anoniem, Helaas is het zo gelopen dat is eenmaal de gok die je neemt als je zoiets doet, tijd kan deze pijn alleen verminderen en dan zal je weer vrolijk in het leven staan. Groetjes
 • Anoniem 26-09-2019 17:26
  Bedankt voor de reacties. Het is herkenbaar wat jullie zeggen. En ja ik zal het in het vervolg bij een relatie tegelijk houden. Ik houd me vast aan de gedachte weer ooit vrolijk in het leven te staan.
 • Daphne 27-09-2019 06:24
  Ah... wat naar veel sterkte. Wel belangrijk om te beseffen dat er voor jou ook geluk komt. In mijn ogen ben je trouwens niet vreemdgegaan, gezoend met een ander is een slippertje maken. Vreemdgaan is als je na het zoenen niet bedenkt; dit moet stoppen, en seks met die gene hebt. Je hebr ook nog emotioneel vreemd gaan (wat veel erger is, contact hebben met een ander zonder dat de partner het weet) 1 keer zoenen met iemand zonder verder contact en het zien als een fout en die gene meteen niet meer spreken is daarom een foutje en valt niet onder vreemdgaan. Maar in jou geval heb je omdat deze persoon een derde in je relatie is geworden waarschijnlijk contact gehouden met die persoon. En dan wordt t allemaal lastig. Veel sterkte!
 • Anoniem 27-09-2019 19:34
  Bedankt voor je reactie Daphne. Het is inderdaad naar. Ik hou mezelf inderdaad vast aan het idee dat er in de toekomst voor mij ook weer geluk komt. Het vreemdgaan (zoenen) is meerdere keren gebeurd zonder te vertellen. Verder was er veel dagelijks app contact. Toen het uit kwam is het contact verbroken. Echter met toestemming mocht er weer contact zijn wat uiteindelijk uitliep op met ze drieëen samen zijn. Ik en ook mijn ex partner vielen voor de charmes van de derde. Het is allemaal veel complexer geworden dan dat ooit de bedoeling was. Dankjewel.