Relatie

Ik heb al een tijdje een relatie nu wel hij samen wonen maar ik nog niet. Nu is hij zo teleurgesteld dat ik niet wil samenwonen dat hij het uit wil maken. Maar ik ben wel stapelgek op hem. Wat moet ik doen hem laten gaan of toch tegen mijn wil in samenwonen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Ester 17-01-2022 12:53
  Je bent nog maar 20 jaar. Ieder toch nog een beetje zijn eigen studentenleven lijden, lijkt mij? Jij bent niet zijn bezit en als hij daarom het uitmaakt is het een looser. Laat niet met je sollen.
 • wijsneus 20-01-2022 01:03
  Tegen je wil in samenwonen natuurlijk! Je gaat hem toch niet verlaten als je gek op hem bent, als hijj dat nou wil moet je niet zo moeilijk doen. Heeft hij schulden zijn ze ook voor jou
 • Jose 24-01-2022 08:51
  Belachelijk. Kies voor jezelf meid. Je bent meer waard dan deze kleuter met manipulatieve trekken.
 • Anoniem 16-02-2022 01:15
  Hoi Annabel, lastige situatie zeg. Misschien kan je hem uitleggen waarom je nu nog niet wil samenwonen, en duidelijk maken dat die dag wel zal komen, wanneer je er klaar voor bent?
 • Henk 18-02-2022 20:54
  Lieve Annabel, Hetzelfde hebben wij als ouders meegemaakt via onze dochter die stapelgek is op haar partner. Hij uit Amsterdam en zij uit Brabant. Hij stelde gelijk voor haar een keuze te maken of einde relatie. Inmiddels zijn zij al jaren getrouwd. Wij als Brabantse ouders walgen van Amsterdammers die de afstandsbediening van TV al zo wie zo in handen nemen.. Hij settelt zich in jouw omgeving en eigenen zich alles toe. Wij koesteren dit voor onze dochter