Samenwonen maar elkaar nooit zien

Hallo,

Ik woon nu al een jaar of 5 samen met mijn partner.
Het probleem is nu dat wij beiden fulltime werken. (Minder werken is geen optie)
Mijn vriend is ondertussen met zijn hobbie erg druk geworden sinds een jaar of 2. Doordeweeks hebben we beide 4 avonden die wij besteden aan hobbie gerelateerde dingen.
In het weekend is mijn vriend hier echter steeds meer mee bezig. En als hij een keer niets heeft is hij moe of wil hij graag naar zijn vrienden toe want die ziet hij weinig. Verder ondernemen wij samen niets meer. Hij wuift dit ook weg.
Ik zie hem alleen savonds in bed, en ook daar is weinig vuurwerk omdat hij altijd moe is.

Ik voel me van hem vervreemden, is dat normaal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • wijsneus 15-02-2023 00:21
    Jullie vinden beiden andere dingen belangrijker dan elkaar. Wat snap je daar niet aan? Hij liever z'n hobby, jij ook, weinig seks: ieder zijn eigen keuze. Als hij het prima vindt en jij ook IS het prima.
  • L 24-02-2023 15:08
    Ik denk dat je de situatie niet prima vindt, anders zou je er niet over schrijven. Als dit inderdaad zo is, zou ik een gesprek aangaan met je partner en de situatie uitleggen. Jij bent er zelf verantwoordelijk voor dat je aankaart waar je mee zit. Ik denk persoonlijk dat van elkaar vervreemden kan gebeuren als je lange tijd bij elkaar bent maar het betekent niet dat je het HOEFT te laten gebeuren. Gooi het dus open en hoor wat je partner denkt.
  • Bianca Van Dongen 18-05-2023 16:40
    Hi, hoe is het inmiddels? Ik lees jouw post net pas en ben persoonlijk coach op dit onderwerp. Geen relatie coach maar ik help vrouwen die niet tevreden zijn met hun relatie. BiancavanDongen.nl