Schoonbroer

Hoi iedereen. Ik zou graag een mening willen. Het zit me erg dwars en ik weet niet meer wat ik doen. Ik heb een relatie met een geweldige vriend. Ik zat pas geleden met mijn schoonbroer in de auto. En ik heb altijd een zwak voor hem gehad. Ik ga niet helemaal alle details vertellen. Maar van het een kwam het ander. En heb ik sex met gehad. En ik kan er niks aan, maar het is al ongeveer paar x gebeurt. Ik vind hem erg leuk. En ik weet niet wat ik moet doen. Ik weet verstandelijk dat het niet maar gevoel zeg wat anders. Ik heb raad nodig. Liefs fleur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Doos 30-06-2020 10:04
  Je kan er wel wat aan doen. Je poten bij elkaar houden. Uitmaken met je vriend en hem een leukere vriendin gunnen.
 • miami 30-06-2020 13:48
  vreemd hoor, je hebt een geweldige vriend maar die broer van hem is geweldiger? Zeker te weten?
 • Karin 02-07-2020 02:56
  Dat is kostelijk! Een geweldige vriend met een geweldige broer. Simpel: neem ze allebei! Leg je vriend/schoonbroer uit hoe het zit, wat keuzestress is en vraag of ze je willen delen, hoe leuk is dat!! De één op de even dagen, de ander op de oneven dagen. Of een co-verkering: de ene week bij de één, de andere week bij de ander. Hoef je niet te kiezen, doen hun wellicht voor je. Mocht er één heel boos worden -degene die je nu vriend noemt- en aftaaien is het probleem ook de wereld uit: dat noem ik nog eens een win-win situatie en je eindigt hoe dan ook met een geweldige vent! Boffie. Succes, laat je nog even weten hoe het ging? Wens je een mooie zomer vol passie en adriaan. Groetjesss!
 • Beverly 06-07-2020 15:15
  Maak het uit met je vriend, laat zijn broer met rust en ga ergens anders de volgende vent ongelukkig maken. Het ergste wat je nu kunt doen is deze broers tegen elkaar uitspelen. Dat je anderen nodig hebt om zit in te zien, is ronduit belachelijk.