Schuldgevoelens als ik seksuele spanning zoek

Ik zoek vaker seksuele spanning op bijvoorbeeld dating sites zoals Tinder en Badoo.

Ik ga op moment sowieso door een hele zware periode in mijn leven.

Maar nu voel ik me enorm schuldig als ik seksuele spanning zoek op deze platvormen.

Dan denk ik, ik zie al deze vrouwen als lustobject. Als ik tijdens het swipen op Tinder bijvoorbeeld dan opgewonden raak door een “sexy” foto, voel ik me erna schuldig. Gedachte is dan bijvoorbeeld “zij is daar niet van gedient”.

Als ik in contact zou komen en de persoon zou zeggen dat ze dat niet zoekt zou ik dat respecteren en mijn zoektocht voort zetten. Vroeger toen ik jonger was, heb ik de fout gemaakt dat ik wel eens iets zei, op de hoop dat de persoon van gedachte veranderd, heb nooit iemand gedwongen ofzo. (waar ik me ook weer schuldig om kan voelen). Maar nu ik ouder ben is nee voor mij ook gewoon nee. En respecteer ik het als een vrouw dat niet zoekt.

Vinden jullie dat ik me schuldig moet voelen, omdat ik op deze platvormen spanning zoek?

Vraag het ook voor een soort van goedkeuring…is eigenlijk ook niet de bedoeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Eva 25-05-2023 14:27
    Voel je niet schuldig want als vrouw zijnde weet je dat gewoon als je half sexy op kalenders gaat staan het verkocht worden aan mannen die zich erdoor laten opwinden en zo is dat ook met zulke sites. Een weldenkend persoon weet het.
  • Baloe 29-05-2023 00:14
    Kijk gewoon porno net als iedereen die seksuele spanning zoekt zonder contact te willen met de vrouw in kwestie. Enjoy.
  • Anoniem 19-06-2023 18:51
    Nee, ik vind niet dat je je schuldig hoeft te voelen. Je mag denken wat je denkt. Pas als je ook echt met die vrouw seks wil, is het belangrijk dat je duidelijk aangeeft wat jou verwachtingen zijn, zodat als zij meer wil dan alleen seks, ze er dan voor kan kiezen om niks met jou te doen. En je zegt ook dat je de grenzen van een vrouw accepteert. Dus er is niks om je schuldig over te voelen. Laat alsjeblieft je gedachten er en gevoelens er zijn. Zolang je niks doet wat iemand anders schaad, doe je niks verkeerd en hoef je je ook niet schuldig te voelen.