Seks met andere man

Het is nu al drie maanden verder, een relatie met een andere man. Mijn eigen man weet niets van, we zijn getrouwd voor zes jaar en hebben een dochter van zes. Toch, doen ik in botsing kwam met die andere man, gescheiden twee jaar in de supermarkt, opslag verliefd raakte we beide en we voelde beide een klik. Twee dagen erna hebben we voor het eerst seks gehad, met mijn eigen man is het alweer zes jaar geleden. Hij wil geen kinderen meer, geen seks wel kusjes her en der. Mijn nachtbaan was het excuses om bij hem te zijn en niet man en onze dochter. Maar het is niet alleen mijn man die ik verraad, ook onze dochter. Want die andere man heeft ook een dochter, zes jaar. Een schatje met haar schattige blonde kruilen. Voelde me schuldig naar onze dochter. Voelde, want gaf het dochtertje van die man mijn dochters jas en kleren. Het schuldige gevoel ging weg, maar het verdriet bij onze dochter want ze kreeg de schuld dat ze haar jas was kwijt geraakt. Wat heb ik gedaan! Hoe kan ik alles weer terugdraaien. Wil ik het wel, want hou van mijn man dochter maar toch het gevoel en de seks bij de andere man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Kiki 09-08-2017 09:28
  Volgens mij ben jij behoorlijk de kluts kwijt?!! Bel je huisarts op want hoe jij je gedraagd is niet normaal, psychisch in de war lijk je mij!!!
 • Doos 09-08-2017 13:50
  Word wakker! Jouw kind is nu de dupe van jouw affaire? Een meisje van ^Met zo's egoïstische moeder die haar kleren weggeeft? Een de keren voor wie ze op dr rug ligt. Dit is kinder verwaarloosing. Dus strafbaar. Als jij niet gelukkig bent met je man ga dan scheiden?
 • Ijsco 16-08-2017 18:14
  Blijf met beide benen op straat.Vraag via de huisarts professionele hulp. Misschien dat een psycholoog je weer een beetje op de regel kunt krijgen.
 • Sandra 09-11-2019 23:17
  Waarom zo negatief naar deze vrouw?! Verliefdheid kies je niet! Ik ben zelf geen voorstander van vreemd gaan, begrijp me niet verkeerd. Maar als zij gelukkig is met een ander zou zij een scheiding aan moeten vragen. Of er over praten met haar man. Open relatie. Maak het bespreekbaar. Eerlijkheid duurt het langst