Seks met anderen

Beste allemaal,

Ik blijf graag anoniem. Ik heb echt een super leuke en lieve vriendin waar ik heel blij mee ben. Alles gaat goed alleen op het gebied van seks is het niet zo spannend. Ik heb zelf een heel hoog libido en hou van spanning en zij eigenlijk niet.

Dit speelt al een tijd en ze zegt al die tijd al dat we er samen aan gaan werken. Ik heb dit vaak aangekaart maar eigenlijk verandert er niets. Een tijd terug ben ik in een dronken bui te ver gegaan met een dame waar ik erg spijt van kreeg. Dit heb ik verteld aan mijn vriendin en na een moeilijke periode heeft ze me toch weten te vergeven.

Nadat dat was gebeurd hadden we samen opnieuw afgesproken om er weer bewust mee aan de slag te gaan maar helaas verandert er niets.

Ik merk dat ik hierdoor gefrustreerd raak en op dat gebied minder gelukkig. Wel hou ik echt van haar en zie ik me ook voor altijd bij haar blijven.

Iemand tips over hoe nu verder?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Jeannie 18-01-2024 16:16
    Het enige wat ik zo snel kanbedenken is een therapeut inschakelen. Misschien is er vroeger iets met je vriendin gebeurd waardoor ze zich niet goed weet te ontspannen. Met een therapeut kan je daar wel achter zien te komen. Wel zou ik als ik jou was ook even zoeken naar een betere afleiding voor je seksuele frustratie. Ze heeft je dit keer vergeven, maar of je er nog een keer mee wegkomt, is nog maar de vraag.
  • Wijsneus 28-01-2024 19:42
    Iemand die vreemd gaat en dan zegt: in een dronken bui ben ik te ver gegaan met een ander bedoeld dus: ik ben vreemdgegaan en geef alcohol de schuld niet mezelf. Dan moet je lekker gaan zuipen in je eentje en per ongeluk vreemdgaan. Nadat je tegen je partner hebt verteld dat je geen toekomst ziet in jullie relatie omdat jullie teveel van elkaar verschillen en verwachten. Oh en stap niet in je auto met drank op; Ik reed die mensen per ongeluk dood want ja ik was dronken stom stom stom kan gebeuren houdt geen stand bij de rechter..
  • Maaike 21-03-2024 17:37
    Wat bedoel je met de woorden dat jij van spanning houdt en zij niet? Ik zou me gaan verdiepen in wat háár in vuur en vlam zet, want het kan ook zijn dat jouw manier van spannend niet de hare is. Wat als zij een keer alles mag bepalen in jullie intieme momenten (mits niet grensoverschrijdend natuurlijk ;-) en jij daarin dienend bent en gefocust bent op haar genot? Kunnen jullie met elkaar praten over waar jullie verlangens liggen? Het boek ‘Zinderend leven’ van Jolien Spoelstra zou je ook kunnen helpen. Succes!