Seks

Hallo, ik heb vorige week vrijdag voor het eerst seks gehad. Ik was de maandag daarvoor ongesteld en ik ben toen met de pil gestart. Nu ben ik continue bang dat ik zwanger ben en wanneer ik met hem seks heb denk ik daaraan. Ik ben bang dat ik de pil niet goed slik of iets. Ik slik hem dagelijks tussen 6 en 8 uur maar ik heb hem ook een keer pas de ochtend erna om 7 uur genomen. Ik was die vrijdag wel nog een beetje ongesteld, maar nu heb ik nogsteeds een beetje bruine afscheiding als ik dat opzoek staat er dat je zwanger kan zijn. Kan iemand me helpen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem 28-01-2021 13:04
  De kans dat je zwanger bent is heel klein , maar ga voor de zekerheid gewoon naar de huisarts want tussentijdse bloeding is al reden genoeg daarvoor
 • Sandra 28-01-2021 18:23
  Die bruine afscheiding is restbloed van je menstruatie, de kans dat je inderdaad zwanger zou zijn, is erg erg klein.
 • Puntje 29-01-2021 14:34
  '@ smeerpijp: bizarre reactie van iemand van 33...
 • Beverly 29-01-2021 18:26
  Nooit bij je opgekomen dat een man óók nee kan zeggen?
 • Anna 31-01-2021 12:36
  Als dit nu al zo’n problemen geeft dan is het misschien verstandiger om komende jaren je benen nog even bij elkaar te houden.
 • Loes 14-02-2021 21:03
  Je kan tegenwoordig al vroeg een zwangerschaps test doen en de kans is erg klein. Ik was ondanks dat ik keurig heel vroeger de pil slikte altijd bang dat ik zwanger raakte.Er waren geen redenen voor maar had het wel. Zelfs zo erg dat ik stress ervaarde in de mate dat daardoor juist mijn ongesteldheid niet kwam en verschijnselen kreeg wat een zwangere vrouw ook last van kan krijgení. Opgelost door ook nog te vrijen met de condoom terwijl ik de pil ook gebruikte. Daarnaast alleen vrijen in de weken dat de kans op zwanger te worden nihil was. Zo was ik dubbel en dubbel en dubbel beschermd waardoor ik toen ook pas echt van vrijen kon genieten zonder dat ik steeds bij vrijen al half in paniek raakte.