Seksmaatje

Ik heb na mijn eerste vriendje 10 jaar geen seks gehad. Door de ervaringen met hem, zag ik op tegen seks (zeker met een vreemde) en een relatie. Ik stond er dan ook echt niet voor open en wanneer ik de kans kreeg sloeg ik het af. Het waren niet per se vervelende ervaringen, maar het leek altijd om hem te gaan, zelfs mijn orgasme (dat uit bleef) ging voelen als iets dat vooral hem gelukkig zou maken en niet per se mij.
Nu heb ik sinds kort een aantal keren afgesproken met een man voor seks. Ik had al een tijdje chatcontact met hem toen hij het voorstelde en dat voelde goed. Op deze manier ben ik erin gerold, ik was er niet naar op zoek. Ik vond het enorm spannend, maar was ook wel een beetje klaar met geen seksleven hebben. Ik heb er geen spijt van, maar ik begin bij deze man het gevoel te krijgen dat hij ons contact ook ziet als iets dat vooral voor hem is. Ik heb hem nu drie keer gezien. Hij is heel lovend en positief over mijn lichaam en de seks; naar mijn maatstaven zelfs een beetje te overdreven. Ik heb sowieso het gevoel dat ik hem niet op zijn woord kan vertrouwen, want niet altijd zoveel boeit maar zo weet ik eigenlijk echt niet wat ik aan hem heb. Ik merk tegelijkertijd dat ik het een enorme drempel vind om bewust een (ander) seksmaatje te zoeken dus ik zou het het liefst met hem voortzetten. Echter, hij zegt vaak af, wil alleen maar naar mij komen (niet perse een probleem, wel gek) en hij gaat na circa een uur altijd weer weg. Dit laatste helpt mij vooral om niet door mijn hormonen verleidt te raken tot verliefde gevoelens, maar wat me tegenstaat is dat hij op deze manier vooral bepaalt hoe het gaat. Maar hoe hoog moeten de eisen zijn aan een vrijblijvend seksmaatje? Het afzeggen stoort me wel enorm, want daarmee krijg ik dan ook niet seks (het hele doel van het contact) op het afgesproken moment. Ik heb hier ook meermaals wat van gezegd, zijn het afspreken op zich op een andere manier gaan doen. Maar ik heb het de laatste keer als reden gegeven om niet met hem te willen afspreken, want het blijft een probleem. Hoe ver zouden jullie je verwachtingen bijschaven voor seks (die bevalt)?
Soms denk ik: dit is beter dan geen seks. Maar ik lees of hoor soms verhalen over seksrelaties waarin veel meer gecommuniceerd wordt en dan heb ik nu toch wel het minste van het minste te pakken lijkt het. Ik ben zoekende…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Exploro 12-10-2020 14:28
  Daarnaast is het zo dat hij niet alle keren klaarkwam tijdens de seks. Hier praat hij ook niet over. Hij deed alsof, dat voelde ik duidelijk, dus dan wordt het voor mij ook lastig om het aan te snijden. Kortom, zijn geslotenheid en afstandelijkheid maken het best wel lastig vind ik. Ik zie hem door zijn gedrag als heel onbetrouwbaar persoon, maar wie weet is dat onterecht. Veel gedoe he, voor een seksmaatje. Dat gaat er net om dat het simpel is...
 • Karin 13-10-2020 11:28
  Mss een beetje bot maar je bent voor hem een gratis prostituee vrees ik. Getrouwd, daarom kan je niet met hem mee. Presenteer hem de rekening letterlijk en figuurlijk. Niks voor mij, ik zou het niet doen zo dus hoe en of je hem bij kunt schaven zoals je zegt: Ik heb geen idee. Ermee stoppen denk ik?
 • Loes 13-10-2020 14:35
  Ik denk dat je moeilijk van hem kan verlangen hoe jij het wilt.Kans is groot dat hij thuis een relatie heeft.In ieder geval hij heeft een prive leven en heeft jou voor puur alleen sex. Hij ziet jou gewoon puur voor gratis sex. Je kan dus niks van hem verwachten, moet je niet doen. Tevens moet je niet verwachten dat hij goed en eerlijk met jou zou communiceren. Het enige wat hij met je deelt is het bed.
 • Dieene 09-11-2020 12:33
  Je eisen voor een seksmaatje mogen torenhoog zijn. Er zijn namelijk heel veel mannen die dit wel zouden willen en veel minder vrouwen. Je hebt ze zo voor het uitkiezen... wat je ook wilt. Waarom wil je niet op zoek naar een ander als deze niet bevalt? Ben je bang om veel sekspartners gehad te hebben? Juist afwisseling zorgt dat je zelf beter leert wat me fijn vindt. Hou de controle over je seksleven bij jezelf. Ga niet aan zo een man hangen omdat je al een keer met geneukt hebt. Hij bevalt niet. Next. Overigens draait het bij de meeste mannen helemaal niet alleen om zichzelf. De meeste mannen vinden het juist leuk om een vrouw te verwennen.
 • Maatje 24-05-2022 10:47
  ik ben op zoek naar een maatje in de buurt van Opmeer NH om intimitijd met elkaar te delen mail mij maar
 • maatje 24-05-2022 10:53
  ik ben een man als jij niet van vrijen hout reageer dan niet ,want ik verlang er naar
 • Hans 10-08-2022 16:28
  De mannen met wie jij contact hebt (of gehad) hebben in de verkeerde volgorde toegepast denk ij. Naar mijn mening is het nodig om eerst elkaar te leren kennen voordat men elkaar in een soort seks stort wat niet bevredigend is. Letterlijk, maar zeker figuurlijk. In wat jij hebt meegemaakt was liegen en misleiden aan de orde. Zo krijg je nooit een goede vriendschap. Liegen, bedriegen en elkaar niet kunnen vertrouwen zijn de dingen die voor mij van essentieel belang zijn. Daarmee kom je niet verder. Ik zoek een lieve vriendin waarmee we samen in gelijke mate kunnen genieten en dan niet in de eerste plaats seks, maar zeker wel in de tweede plaats.! Ik ben oprecht benieuwd naar jou,dus ik zie jouw reactie graag tegemoet.