Sex met mn nieuwe vriend

Hallo allemaal , sinds een paar maanden heb ik een nieuwe vriend , een Afrikaanse jongen waar ik stapel gek op ben .. voor het eerst heb ik een relatie met iemand die (aanzienlijk) jonger is dan ik … dat vind ik best wel spannend daar ik altijd oudere vriendjes/vriendinnen heb (ik ben bi)
Nu het probleem..we hebben het super leuk samen , kunnen het goed vinden maar … de sex is niet zo goed , of beter gezegd helemaal niet goed … ik kan er eigenlijk niet echt van genieten terwijl ik het idee heb dat hij het wel fijn vind zo .
Nu zullen jullie denken praat er dan met hem over .. ja dat snap ik en ik geef ook soort van instructies , maar ik blijf het lastig vinden.
Hij wil namelijk best vaak en neemt er dan ook zijn tijd voor .
Ook heb ik het gevoel dat hij liegt over zijn leeftijd , ik heb ergens het idee gekregen dat hij jonger is dan hij zegt .. als het klopt wat ik denk gezien te hebben is hij dus maar 2 jaar ouder dan mijn kind … hij had er een verklaring voor en zei dat t niet klopte …
Voor degene die denkt dat het hem om een verblijfsvergunning gaat (zelf ook aan gedacht) nee dat is het niet , hij heeft zijn vergunning en werkt gewoon .
Bedankt voor het lezen allemaal .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Simone 31-08-2021 12:17
  Als het al niet goed zit tussen de lakens en je hebt het idee dat hij liegt, dan zegt je onderbuik gevoel vast wel van "hier klopt iets niet" Ik denk dat jij zelf wel de conclusie kan trekken want je moet je 100% je op je gemak voelen in een relatie anders gaat het niet werken.
 • miami 31-08-2021 13:41
  luister naar je onderbuikgevoelens, trek je eigen conclusies. Ik zou het liegen erger vinden dan de niet zo fijne seks. Wie weet liegt hij nog wel over meer dingen
 • DaanDaan 31-08-2021 16:09
  Lieve simone en Miami Ik weet niet zeker of hij liegt ! Hij heeft een verklaring gegeven en ik wil m graag geloven , ik weet t alleen niet zeker ik word er een beetje onzeker van . Bedankt voor jullie reacties
 • Beverly 02-09-2021 17:10
  Oké, dus je zit met twee dingen. Over de seks: misschien ligt het aan het verschil in leeftijd en ervaring. Waarom niet gewoon eerlijk zijn? Niet lomp, maar je kunt wel voorstellen doen om eens wat anders te proberen. Wie weet is hij daar gewoon nog wat verlegen mee. Over zijn leeftijd: is het verschil zo groot dat het een kwestie wordt van legaal/illegaal of is het meer een gevoel? Ook daarvoor geldt; waarom niet gewoon eerlijk zijn? Wellicht is hij bang dat hij je kwijtraakt. In ieder geval, praat met hem. Tenzij hij nog echt een tiener is, zal hij je toch wel begrijpen? En zo niet, dan heb je het in ieder geval geprobeerd.
 • Karin 02-09-2021 23:35
  Je bent 41, hij is aanzienlijk jonger en je denkt dat hij nóg jonger is dan hij zegt. Ik weet niet over welke leeftijd we het hebben. Wat was zijn verklaring? Jammer dat dát er niet bijstaat, een paspoort liegt niet. Hoe zijn jullie buitenshuis, is hij gewoon een man, zijn jullie echt een stel of is het meer fwb? Als hij je nooit mee uitneemt, liever niet met je meegaat boodschappen doen voor een gezellige avond samen zou ik denken dat hij aan het 'oefenen' is voor later, met meisjes van zijn eigen leeftijd. Ik zou zoveel onzekerheid slecht kunnen verdragen.. ik krijg het gevoel dat je eigenlijk allang weet wat je wil: er een punt achter zetten. Daarom mijn vraag: waarom blijf je met hem doorgaan als er zoveel haken en ogen opdoemen na zo'n korte tijd? Meestal is het antwoord: ja maar de seks is zo goed.. dat kan het niet zijn; wat dan wel? ;-)
 • Daandaan 08-09-2021 13:05
  Lieve Beverly , nee illegaal zou t niet worden als hij wel jonger is hij blijft op en top volwassen haha ja dat zou iets wezen , ik heb inmiddels zijn geboorteakte in kunnen zien en het klopt , hij liegt dus niet… Ik vond het gewoon een naar idee … maar gelukkig maakte ik me druk om niets Bedankt voor je reactie
 • Daandaan 08-09-2021 13:09
  '@karin .. ik vind jouw reactie een beetje bot overkomen, een punt erachter zetten? Waarom zou ik dat willen? Ik ben gewoon erg onzeker van mezelf … vandaar dat ik me soms drukker maak om dingen dan strikt nodig… zo een reactie helpt dan niet echt , ik word daar alleen maar onzekerder van . En dat hij wellicht alleen maar aan het oefenen is, je doet aannames die kant nog wal raken , jammer dat je zo moest reageren Verder laat ik het hier bij .
 • Crisp 12-05-2022 18:12
  Je voelt dat dit niet aanvoelt zoals je verlangt. Ik bedoel er niets kwetsend mee maar vervang zo'n seksmaniak door een vibrator ofzo. Staat altijd garant voor kwaliteitsseks.