Gewone mensen, bijzondere verhalen

overzicht

forum

Spijt van verhuizing

Mijn man is druk aan het klussen in ons nieuw gekochte huis maar wat heb ik een spijt.......Jarenlang hadden we een zoektocht en telkens geen huis met alle wensen. Hierdoor heb ik concessies gedaan maar net na het besluit van desbetreffende woning kreeg ik een appje van iemand dat hun huis te koop zou komen te staan,het huis wat ik wel altijd voor ogen had. Nu kan ik niet meer terug en blijf in mijn hoofd maar vergelijken en alle nadelen zien;kleine keuken,kinderen verder van school,tuin op het noorden. Dingen die bij het andere huis niet zijn.belangrijkste punt vind ik ook wel dat bij dat andere huis de kinderen al hun vriendjes in de buurt hebben wonen en nu een stuk verder,heb het gevoel alsof ik hun geluk dus ook afpak.Ben zo boos op mezelf en kan me maar niet herpakken. Mijn man klust ondertussen zo hard en voelt ook wel mijn stress wat ons dus ook van elkaar verwijderd.snachts ben ik constant aan het roepen in mijn slaap. Voor de kinderen draag ik een masker maar hoe zet ik dit voort,herpak ik mezelf. Weet dat ik een.schop onder mijn ****nodig heb,niet zo verwend moet doen maar krijg mezelf maar niet opgepept. Heb me al aangemeld voor online zelfhulpcursus,homeopatische tabletjes voir neerslachtigheid maar veranderd eigenlijk niks.

Soof (39) op 22 okt 2020
Reactie plaatsen

Deze zal niet gepubliceerd worden bij je reactie, maar kan worden gebruikt door de redactie om contact met je op te nemen

Reacties
 • Carmen
  (25)
  22/10/2020
  17:51

  tja lastige situatie, bespreek het met je man verder weet ik het niet.


 • Karin
  (54)
  23/10/2020
  12:37

  Niks meer aan te doen vrees ik, waarom niet direct dat andere huis geaccepteerd je hebt toch een bedenktijd? Hoe dan ook het is nu te laat Tenzij je alsnog het huis verkoopt en dat andere koopt. Wat zegt je man ervan? Je hebt neem ik aan direct gezegd dat je toch liever dat andere huis wilde kopen. Hoe dan ook probeer het naar je zin te maken in dit huis en denk niet dat je kinderen niks merken zeg gewoon eerlijk wat er aan de hand is, eerlijk duurt het langst. Straks gaan je kinderen nog denken dat het hun schuld is dat je zo somber bent.


 • Loes
  (41)
  23/10/2020
  19:40

  Eerlijk zijn tegen je man. Proberen de woning te kopen die je voor ogen had onder voorbehoud ook dat jullie je net je gekochte woning verkopen.
  Zet de woning weer te koop. Maar overleg wel met je man en wees eerlijk.