Te lelijk na bevalling

Ik kom altind snel aan. Toen ik met mijn man verkering kreeg was ik redelijk slank. In onze relatie zijn we allebij flink wat kilootjes aangekomen en daar hebben we toen wat aan gedaan en toen we 4 jaar later getrouwd waren was ik weer prachtig slank. Ik was blij en trots met en op mezelf. Mn libido steeg en ik voelde me mooi. Ik heb ondertussen een zoontje van 3 maanden. Tijdens mijn zwangerschap ben ik 30 kilo aangekomen. Een klein beetje mn eigen schuld door enorme cravings rond de 20 weken maar je dan inhouden is niet te doen. En ik had een enorme bal van een buik. Toen vond ik het niet erg. Ik vond het prachtig om zwamger te zijn. Sinds mn bevalli g is er uiteraard wel wat van mn gewicht afgegaan maar ik ben nog nooit zo dik geweest. Ik heb hier zo veel modite mee. Mn buik zit vol strech marks en is een grote pudding. Ik weet dst met wst oefening en gezond eten dit een heel eind of misschien helemaal weg kan gaan maar dat kost veel tijd. De motivatie vinden omdat te gaan doen is lastig omdat ik hrt druk heb met mn kleien man en werk ernaast. Maar ik voel me zooo lelijk. De striemen kan ik wel hebben. Die draag ik met trots. Maar als ik fotos van me zelf zie knap ik op mezelf af. Ik ben zo dik en ik vind het zo onaantrekkelijk. Je kan ook dik /stevig z8jn en mooi maar dat vind ik bij mezelf absoluut niet. Mn man wil graag weer seks maar ik heb door mijn uiterlijk geen lust en een libido van lik mn vestje. Ik baal er ontzettend van. Ik weet hoe graag hij weer die intimiteit wil zoals eerst en ik zelf zou me graag weer mooi willen voelen. Maar ik durf geen seks meer te hebben omdat ik bij elke beweging mn gewicht voel. Ik wdet dat mn man me minder aantrekkelijk vind al zal hij dit nooit zeggen maar toch wil hij ook wel eens gewoon weer seks hebben. Daar vind hij me aantrekkelijk genoeg voor maar ik ontwijk hey liefst elke vorm van intimiteit wat op seks kan uitdraaien. Toch zou ik zo graag me weer wat zekerder voelen. Ik wol weer terug nasr mn gewicht maar tot die tijd wil ik ook weer gewoon geneiten van seks en het niet 1 keer in de 3 maanden als moetje even doen. Ik zit hier enorm mee en ik weet niet hoe ik weer een beter zelfbeeld kan krijgen en zin kan krijgen. Ik weet dag er veel.mensne zijn die zeggen dat iedereen mooi is. En daar ben ik het mee eens maar er is ook nog zoiets als je zelfbeeld en die wordt niet beter door te denken dat ook ik mooi ben. Want dit is niet mooi. Ook niey perse lelijk maar ook absoluut niet aantrekkelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Monica 26-04-2021 03:23
  We zijn toen samen af gaan vallen en hij is niet echt aangekomen daarna. En hij zegt er ook niks can en snapt het dat je er na een bevalling nu eenmaal niet zo uit ziet als eerst. Hij klaagt er ook niet over ofzo helemaal niet zelfs, hij is gwn super lief voor me maar juist daarom wil ik me zekerder voelen. En dat afvallen dat snap ik daar word aan gewerkt maar het gaat traag en dat pudding buikje kan wel een jaar duren voor dat die weg is. Je moet toxh ook mey een minder mooi lichaam jezelf mooi kunnenvoelen. Zeker omdat ik er nooit meer zouitzal zien als er voor
 • Anoniem 26-04-2021 11:48
  Je verhaal klopt niet. Veel fouten. Veel te veel. Je zoon van klei is drie maanden en jij hebt het over eens in de drie maanden sex hebben. Sinds de bevalling. Dat is toch echt pas 1 keer geweest. Op dieet gaan kost geen tijd begin daar eens mee. En leer schrijven dit is belachelijk.
 • miami 26-04-2021 14:36
  tip: doe eens wat aan je lage zelfbeeld, je trapt jezelf naar beneden. Niet doen. Je bent teveel met je uiterlijk bezig. Denk je echt dat als je weer superslank zou zijn dat je dan gelukkiger bent?
 • Beverly 26-04-2021 18:24
  '@Anoniem: Doe eens een cursus begrijpend lezen. Ik weet niet wat je mankeert, maar je hebt absoluut geen kaas gegeten van dingen als beeldspraak. Waarschijnlijk had ik ook nietvde frase "geen kaas gegeten" moeten gebruiken. Dat is namelijk ook beeldspraak. Leer het eens, dan komen je commentaren niet zo ongelooflijk onnozel over.