terror buren

Hoi ik las het verhaal in de mijn geheim en moest zo huilen,ik woonde 19 jaar in een dorpje.Het eerste jaar was leuk, en toen besloot de overbuurvrouw mijn leven tot een hel te maken, een terreur die 17 jaar duurde en niet alleen mij trof maar ook haar naaste buurvrouw.De woningbouw deed niets voor mij, mijn lieve buurvrouw naast mij ging verhuizen en ik kreeg nieuwe buren. Een gezin met 2 oudere zonen.De buurt waarschuwde mijn buren zich niet in te laten met mijn overbuurvrouw, maar helaas dat gebeurde wel, resultaat een terreur van 5 jaar, aangesticht door mijn overbuurvrouw.Valse meldingen maken tot het bizarre af, en de woningbouw deed niets.Ik moest hun negeren zeiden ze, had ik dat maar nooit gedaan en had ik maar blijven klagen, want de woningbouw heeft een dossier opgebouwd tegen mij en zelfs valse verklaringen er in van de wijkagent…..resultaat ik ben mijn kinderen kwijt die zitten bij hun vader omdat ik mijn huis uit werd gezet wegens overlast. gelukkig kon ik een caravan huren maar mijn kids konden niet mee omdat zij hun school en werk hebben. en ik sta op de zwarte lijst ik krijg 5 jaar geen woning,,,,,, fijn he buren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • engel 26-05-2019 17:34
  Jeetje wat een rot situatie! Je zit letterlijk klem, terwijl jij je in je eigen huis veilig en prettig hoort te voelen. Sommige mensen schakelen wel een meester frank visser in, maar dan krijg je ook weer heel wat "gedoe" over je heen. Maar misschien kan je naar een advocaat om informatie in te winnen wat je in deze situatie kan doen. Sterkte in iedergeval!
 • jolanda 27-05-2019 18:32
  Ik moet eerst de rest op orde hebben voor ik iets kan doen. ik ben namelijk administratief dakloos.... dat betekent dat ik wel een dak boven mijn hoofd heb maar geen inschrijfadres of post adres..... dat betekent geen ziektenkosten verzekering en ook geen mogelijkheid om een rechtzaak aan te spannen, daar heb je namelijk een post adres voor nodig. Leve Nederland een status houder word beter geholpen en nee ik ben geen racist, maar bittere waarheid
 • Ineke 04-06-2019 18:49
  Het is toch aantoonbaar dat voordat de buurvrouw er kwam wonen je ook geen problemen had met de woningbouw? Ik zou dit er niet bij laten zitten en er echt werk van maken. Zoals er al gereageerd is dan meester Frank Visser inschakelen en snel ook!
 • jolanda 05-06-2019 09:32
  Tja leuk maar ik ga niet met mijn gezicht op tv, sensatieverhalen over de rug van mensen is niets voor mij.Indd kan ik aantonen dat er niks aan de hand was, dat heb ik ook aangegeven bij de rechtbank. er waren zelfs getuigenverklaringen van andere mensen in de straat. helaas niet bekeken door de rechtbank. het was een vies spelletje waar zelfs de wijkagent aan meedeed, die word nu onderzocht omdat ik daar wel een klacht tegen in heb gediend.