Topics slecht leesbaar?!

Ligt het aan mij of is er geen mogelijkheid tot interpunctie bij het maken van een topic? Ik lees verhalen aan 1 stuk..1 zin van 100 letters en zinnen zonder witte regel.
:S Gek wordt je ervan!

Kortom; best irritant lezen en nodigt niet uit tot het uitlezen van een verhaal..

Of is dit de mobiele versie van het lezen en leven?
Zeg dat het niet zo is.. šŸ™

Oh, en ik ben ook geen robot ;-))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Rainbow 08-07-2016 10:45
  Dat is niet zo want ik zit ook via mijn mobiel op de site en dan maak je wel heel vreemde zinnen en fouten soms maar... Zoals je nu ziet kan ik prima een witte regel of meer maken. Ik vind het trouwens ook irritant lezen en net als een hele tekst met hoofdletters en uitroeptekens. Ps. Ik ben ook geen robot.
 • miami 08-07-2016 15:06
  ook ik vind het zeer irritant. Fouten mogen gemaakt worden, dat is normaal maar als je ziet hoe sommige zinnen zijn opgebouwd en dan inderdaad zonder komma, punten e.d. Het leest niet echt gemakkelijk. En als je er wat van zegt dan kan je als antwoord verwachten 'die persoon is misschien wel dyslectisch'. Tja, tegenwoordig is iedereen dyslectisch als de taal niet al te best is en dan blijkt het vaak niet zo te zijn.(heb ik meegemaakt in mijn omgeving hoor) En voordat mensen een beetje boos worden, ik heb zelf 2 dyslectische kinderen waarvan de zoon behoorlijk dyslectisch is en dat is vastgesteld door een persoon die bij een officiƫle instelling werkte. Dus niet in de brugklas op het m.o. En af en toe voel in me een robot LOL
 • Rainbow 08-07-2016 21:07
  Ja, maar voor spelfouten hoef je ook niet dyslectisch zijn kan ook komen doordat iemand te veel mee gemaakt heeft en te weinig scholing in de tijd dat zij met spelling bezig had moeten zijn. Maar dan nog.... je kunt jezelf altijd blijven ontwikkelen. Ik erger mij wel aan ellen lange verhalen en die hoofdletters en uitroeptekens. Verder kan ik gebrekkig Nederlands prima handelen. Ik ben zelf ook niet perfect. Maar waar ik mij ook aan storen kan soms is bijvoorbeeld zinnen als "me!!! vriend w88 al de hele n8 tok tuis komt" Straattaal in een topic, f*cking vervelend vind ik dat. Ik heb geen "doekoe" doe even normaal ofzo. EN DE HELE TIJD DIT SOORT BULL-SHIT ALS HELP HELP IK WEET MIJ GEEN RAAD MEET MET "ME" ZELF EN ME EIGE GEZIN" Vooral als er !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Of als. iemand . niet, weet waar het.... moet? Je hebt namelijk ook mensen die het verschil tussen ? en ! niet begrijpen. "WTF?!?" Haha, nu ben ik klaar. Fijne nacht allemaal... Slaap lekker en droom maar fijn, en als je niet weet war je over moet dromen droom dan maar over mij:D @Wou dat ik een robotje was.
 • Rainbow 08-07-2016 21:09
  PS: Boven alles erger ik mij nog meer aan mijn teksten die ik niet kan veranderen op mijn mail of MG als ik echt een domme fout gemaakt heb zoals het bericht hier boven! Advies: lees je tekst voor je aan klinkt geen robot te zijn. en lees het voor je gaat verzenden misschien nogmaals.... @Jemig, ik ben een mens! Geen ROBOT
 • Candice 09-07-2016 16:25
  Hm ja, blijkbaar kan het dus wel, maar wordt het uit gemak niet gedaan. Op het oude forum was dat niet zo, dacht ik me nog te herinneren, dus ik vroeg me af op het aan de nieuwe site lag. Ik heb het trouwens niet over schrijffoutjes, maar ben het zeker eens met de expres[!] gemaakte fouten zoals 'me' als het 'mijn' moet zijn oid. Horror!
 • Anita 11-07-2016 05:36
  Persoonlijk vind ik de vernieuwde site een zeer rommelige bende. Komt op mij wat chaotisch over. En sommige verhalen zijn inderdaad niet te volgen . Ik doe daar eerlijk gezegd meestal ook geen moeite meer voor. En waar het robotgebeuren op slaat is me ook een raadsel. Ik ben waarschijnlijk te dom om dat te begrijpen, misschien kan iemand me de bedoeling daarvan uitleggen. Ik hoor het graag.
 • Rainbow 13-07-2016 08:11
  '@Anita Ja. Ik kan het je uitleggen. Er zijn een soort van Internet robots die steeds spammen op een Site. Spammen is steeds automatisch een heleboel vaak onzinnige berichten onder elkaar plaatsen. Dat hebben wij op MG ook al vaak gezien. Dat doet niet iemand op dat moment. Ook kunnen robots hele formulieren standaard invullen en versturen. Door de problemen die dit opgeleverd heeft en het irritante op sites moesten we toen die Door elkaar gekke en schuine letters typen, heb je dat wel eens gezien??? Maar veel mensen (waaronder ik vaak) moesten dan erg vaak opnieuw tot het vervelende aan toe omdat de letters verkeerd waren. Om deze reden is dit een nieuwe methode om te bewijzen dat jij een mens bent een geen robot die komt spammen.