u bent besmet met het HIV virus

ik ontmoette haar (46) op de markt,waar ze kip verkocht,en al snel was er een klik tussen ons.
ze was gescheiden en had 2 kinderen, woonde samen met haar kinderenen haar zus in de stad. ik had een huisje in de polder.
een prachtige tijd,haar vriendinnen kwamen met haar eten bij mij thuis, en met haar kinderen klikte het ook goed..
na 6 maanden hadden we het over trouwen,en dat ze bij mij in zou trekken met haar kinderen. maar dat liep anders dan ik had kunnen dromen 🙁
na de receptie bij haar thuis,en iedereen de deur uit was, wilde ik eventjes gaan liggen,want het was een vermoeiende dag geweest…. echter mijn kersverse echtgenote vond dat ik naar mijn huis moest gaan want haar kinderen hoefde mij niet te zien slapen daar!!!
na veel gekibbel,ben ik vertrokken,mijn kers-verse echtgenote achter gelaten…
ze trok dus niet bij mij is, maar wilde wel geld zien om de rekeningen te betalen… af en toe gaf ik wat geld als ze bij mij langs geweest was om sex te hebben.. dan vertrok ze weer naar haar woning .
na 5 weken getrouwd,vertelde ze dat ze zwanger was,en dat we een baby kregen………………………………..
ik keek haar aan en vroeg of ze het zeker wist van die zwangerschap. JA de test wees het uit.
we kochtten een nieuwe zwangerschapstest,en ook die was positief… en de volgende ook…
een vreemd gevoel nam bezit van mij, want ik had mij 25 jaar geleden laten opereren omdat ik geen kinderen wilde van mijzelf.. ik maakte een afspraak met het ziekenhuis,en liet mijn sperma testen…. negatief!! nog een extra test er tegenaanen ook die was negatief…
mijnheer,u kunt geen vader zijn!!!
ik maakte een afspraak voor mijn vrouw en ik bij het lab,om haar te laten testten op zwangerschap, en die test was positief…..
de zuster die de uitslag gaf en ook mij getest had,keek mij aan met een blik van dat zij ook met stomheid was geslagen, en het floepte uit haar mond tegen mijn vrouw , mevrouw uw bent zwanger, maar duidelijk niet van uw man.
mijn vrouw werd vuur rood,en liep naar buiten.
ik keek de zuster aan en die verontschuldigde haar meteen wel enkele keren om haar opmerking, maar het maakte mij niet uit, ik was haar wel dankbaar..
ik ging naar buiten en zag mijn vrouw staan,die op mij wachtte… ze barstte in woede uit, en vroeg hoe ik het in mijn hoofd haalde om te ontkennen dat ze zwanger van mij was…. ze had buiten mij nog niet met een andere man het bed gedeeld.
we vertrokken appart,en na een paar dagen bedacht ik mij, dat er mischien wel een echo gemaakt kon worden van de baby. ik belde mijn vrouw op en vroeg haar of ze dat wilde en dat ik graag mee wilde.
de echo was duidelijk…. maar ook dat ze zwanger was voordat we getrouwd waren…. wij hadden wel sex,maar de weken voor het huwelijk niet, omdat er wat spanning was tussen ons…dus de vraag was ,van wie ben je zwanger schat???? ze bleef kwaad,en zei dat het mijn kind was…
na een tijd aandringen begreep ze dat verder ontkennen geen zin had,en gaf toe met haar ex gesplapen te hebben, die gaf haar geld voor de kinderen,maar wilde daar wel wat voor terug……
later trok ze dat weer in, en vertelde dat ze soms voor geld het bed deelde met mannen om zo wat extra geld te hebben voor haar en de kinderen,omdat ik haar niet genoeg gaf…… ja, dank je de koekoek!!! mijn vrouw die niet bij mij in wilt trekken, terwijl dat de afspraak was die wij gemaakt hadden voor het trouwen, en dan wel van mijn geld profiteren..
ik besloot de scheiding aan te vragen, en de eerste zitting vertelde ze aan de rechter dat ze zwanger was van mij,en dat ik geen geld gaf voor haar..
de rechter had niet veel tijd nodig, ze vroeg mijn vrouw hoe het mogelijk was dat ze zwanger was van mij, terwijl er bewijs was van het ziekenhuis dat ik negatief getest was….
maar ze bleef volhouden,zwoer bij god dat het mijn kind was waarvan ze zwanger was .
de scheiding werd uitgesproken, in het voordeel van mij.. alle kosten voor mijn vrouw,en ze kon fluiten naar het geld en spullen wat ze geeist had van mij..

ik kom haar wel eens tegen in de stad, en dan zegt ze me gedag,we praten soms wat en gaan dan onze eigen weg verder..

tot ik een 4 maanden geleden wat dronk op een terrasje,en toen niet goed werd… het zweet brak mij uit en ik dacht dat ik dood zou gaan. dat duurde ongeveer een half uur,en ik wilde geen dokter of naar het ziekenhuis.
het ging weer over en ik wandelde naar mijn auto en ging naar huis..
maakte toch een afspraak om mij te laten controleren,want ik was vaak erg moe, ik sliep veel en zweete snachts.

een dagje ziekenhuis,bloed prikken,long-foto..bloed prikken en toen kwam het telefoontje!!
of ik even wilde langskomen………………………………..

HIV !!!!!
mijn ex wil van niks weten, wil zich niet laten testten…

ik slik nu elke dag mijn pillen, en het gaat goed met mij.
de dokter zegt dat ik goed reageer op de pillen,en dat ik erop tijd bij was.

ik vertrouw daar maar op, geniet van elke dag.
ga mijn boeltje verkopen,en verhuizen naar een ander land, waar ik naar ik hoop oud te mogen worden, en misschien wel een eerlijke vrouw tegen kom .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • ook willem 09-06-2017 12:40
  ik weet niet wat ik gedaan had als dat mijn vrouw was. sterkte met je verhuizing. willem
 • Laura 22-06-2017 07:54
  Jeetje, ik heb je verhaal met verbazing zitten lezen! Wat kunnen mensen toch wreed zijn. Echt vreselijk.... Ik wens je heel veel geluk, gezondheid en liefde voor de toekomst. Dat verdien je!
 • Rainbow 24-06-2017 18:52
  Zozo. Die vrouw gaat dus nog meer mensen besmetten. Wat een rot wijf zeg! Heeft alleen liefde voor geld. Wat vreselijk voor jou dat je dit er aan over hebt gehouden. Ik hoop dat je je goed.blijft voelen met medicatie en gelukkig word met iemand die wel van je.houd.
 • Tina 25-01-2018 21:42
  Ik ben zoals eerder al aangegeven oudere verhalen aan het lezen . Dus ik weet dat Joost hoogstwaarschijnlijk nooit mijn reactie zal lezen . Maar op dit verhaal moet ik gewoon reageren . Deze vrouw is in mijn ogen een monster ! Een onschuldig man zó in de val laten lopen ! Zo iemand zou je toch ....!!! En dat terwijl ik niet gewelddadig van aard ben . Ik hoop voor Joost ,dat hij ,desondanks deze vreselijke ziekte die deze vrouw hem bovenop alle ellende heeft gegeven , nog een redelijk gelukkig leven leidt . Dat wens ik echt van harte !