Verhalenforum: Doneer je verhaal aan de wetenschap

Dag lieve mensen,

Wil je een verhaal aan de wetenschap doneren?

Ik ben Marleen en ben een klinische psychologie masterstudent. Momenteel doe ik een onderzoek die “het verhalenforum” heet. Voor mijn onderzoek ben ik op zoek naar Nederlandstalige vrouwen die ooit een ongewenste seksuele ervaring hebben meegemaakt. In dit onderzoek wordt er gekeken naar jouw herinnering. Ik begrijp dat dit een lastig en beladen onderwerp is maar zou je toch willen vragen deel te nemen. Belangrijk hierbij is dat jouw deelname volledig anoniem is. Tevens is het onderzoek ethisch goed gekeurd door “The faculty ethics review board (FERB) of the Faculty of Social and Behavioral Sciences of the University of Utrecht”. Voor deelname kun je kans maken op een bol.com cadeaubon ter waarde van € 10,-. 

Door je deelname draag je bij aan het doorbreken van het taboe. Ook draag je bij aan de wetenschap en de verbetering van interventies om de verwerking van ongewenste seksuele ervaringen te bevorderen.

Doe je mee? Delen in jouw netwerk wordt enorm gewaardeerd!

Via https://survey.uu.nl/jfe/form/SV_4GDWkiC92WpeeZE kan je deelnemen en je deelname kan op elk moment gestopt worden.

Voor meer informatie of vragen kun je mailen naar: onderzoek2022uu@gmail.com 

Dankjewel !!

Groetjes, Marleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wijsneus 08-11-2022 14:48
  Jij bent griezelig! Volgens mij zit je gewoon te wachten op persoonlijke verhalen omdat je daar op kikt. Universiteit Utrecht heeft er niets mee te maken weet ook niet van dit onderzoek en doet het af als flauwekul Ik heb het even nagebeld, klopt. Je zegt dat mensen helemaal anoniem blijven maar wil ze wel een bol.com cadeaubon toesturen. Hoe dan? Heb je toch een adres nodig en ik durf te beweren dat je ook een geboortedatum nodig hebt en nog veel meer dingen die je niet aan een vreemde moet geven. Kan ook zijn dat je meteen een virus te pakken hebt als je op dat linkje van je drukt.. En een Gmail adres voor meer info? Geen telefoonnummer geen adres geen postbus.. Mensen trap hier niet in!!!! Hier klopt geen donder van Google maar na als je denkt dat ik onzin verkoop.. Redactie mijn geheim waarom laat ze jullie dit soort dubieuze oproepen gewoon online staan dat snap ik niet helemaal.
 • Wijsneus 08-11-2022 14:54
  Ps: hoe heet je eigenlijk Marleen heb je ook een achternaam en een telefoonnummer zou leuk zijn.. dat ben je wel verplicht te vermelden. Als je serieus een onderzoek aan het doen zou zijn wat niet zo is overduidelijk. Marleen vul je de ontbrekende gegevens nog even in? Achternaam telefoonnummer en een adres. Dankjewel alvast.
 • Jeannie 08-11-2022 22:37
  Je moet toch echt wel wat meer geven dan een kans op een cadeaubon van een tientje voordat je een redelijk denkend mens overhaalt om zijn/haar hele seksuele geschiedenis bloot te geven over een gmail adres van een verder niet te traceren persoon die zegt een 22-jarige studente te zijn. Sorry, zelfs al had ik iets ranzigs te vertellen, dan deed ik het nog niet. En mocht je echt echt oprecht zijn, speel dit dan via je universiteit en niet via deze site. Er waren hier een paar gekkies rond die je echt niet in je onderzoek wilt hebben.
 • ELLEN 09-11-2022 07:05
  Enige wat ik.kan toevoegen is dat ik.hoop dat mensen de bovenstaande reacties lezen. Ik vind dit erg raar
 • Isabel Beije 10-11-2022 13:04
  Ik heb het nagekeken en dit is geen nep-bericht, hoor. Groetjes van Isabel, van de redactie
 • wijsneus 10-11-2022 22:59
  Werkelijk? In dat geval doe ik mee met een verhaal waar de honden geen brood van lusten. Inspiratie genoeg hier. Bloedhekel aan dat bedelen om gruwelverhalen, niet rekening houdende met het feit dat je iemand die zijn of haar verhaal een keer kwijt wil volkomen van slag kan maken door alles weer op te rakelen. 'Nou bedankt voor het meedoen, heeeeel mss krijg je een bon van een tientje en je redt je wel hè?' zegt Marleen dan. Alsjeblieft zeg, dit is geen onderwerp voor zo'n flutonderzoekje. Morgen eens navragen of er wel een Isabel Beye op de redactie werkt; die let oha niet erg op en nu opeens wel? :D Dames, ik zou echt niet meedoen of zelfs maar mailen naar dat adres tenzij je er rekening mee houdt dat je tegen een hijgende puber of oudere man aan zit te praten..