Verliefd op beste vriend

Hoiii lezers, ik heb sinds 2,5 jaar een relatie en naast kleine irritaties ging het goed. Mijn beste vriend die getrouwd is ken ik al 5 jaar, alles ging goed maar sinds vorig jaar hebben we gevoelens en deze ook naar elkaar gedeeld. Nu hebben we al een tijdje een affaire, maar ik weet echt niet wat ik met m’n partner moet doen en voor wie ik moet kiezen. Iemand tips?
XO anoniempje01

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Loes 10-07-2020 06:57
  Iemand van 18 jaar heeft een goede vriend die al 5 jaar is getrouwd???
 • miami 10-07-2020 14:30
  Loes, daar zat ik ook al aan te denken. Zal wel weer zo'n nepperd zijn, alles doen voor de aandacht
 • henk 12-07-2020 12:02
  Misschien is hij end 20...who cares.. Kom erachter wat je gevoelens voor je partner zijn. (je bent pas 18!) Denk je dat je zonder hem verder wilt? Wat de gevoelens van je vriend voor zijn vrouw zijn, en wat zijn plan is. Zou hij zijn huwelijk op willen blazen voor jou? Of ben jij voor erbij.
 • IKKE 14-07-2020 14:18
  Hij is niet je beste vriend, hij zou je moeten beschermen tegen zichzelf, hij is getrouwd, en hij gaat dus niet voor de volle 100% voor jou, want jij moet blijkbaar in het geheim met hem omgaan, ik vind dat een teken van zwakheid, daar heb je niks aan. Waarom zou hij niet compleet voor jou kiezen als hij echt dol op je was? Ik ga er voor het gemak maar even van uit dat hij wat ouder is? Dan vind ik het helemaal not done, om een jong meisje van 18 de kop gek te maken terwijl je zelf getrouwd bent. Hij heeft nu al bewezen dat hij in staat is om vreemd te gaan, en dus goed kan liegen en bedriegen. dus hij lijkt mij niet geschikt om een serieuze relatie mee te hebben, hij kan dat ook bij jou doen als er weer wat leukers voorbij komt lopen. Als je nog maar 18 bent, waarom zou je jezelf in zo'n wespennest terecht laten komen? hier komt alleen maar gezeik van. En als je niet meer van je vriend houdt, stop dan met de relatie, dat mag gewoon, Ga genieten van het leven, lekker op stap, en kap met beide mannen, want dit draait nergens op uit.