Verliefd op de beste vriend van mijn man

16 jaar en voor het eerst samen met mijn beste vriendin naar de discotheek. Daar stonden wij aan de bar jongens te bekijken. Al snel viel onze oog op wel een hele knappe jongen. Helaas was het wel duidelijk dat hij dat van zichzelf wist. Zijn vrienden zaten aan een rond tafeltje en hij stond daar op de dansvloer te zoenen met verschillende meiden. Keer daarop waren mijn vriendin en ik meer vertrouwd en gingen wat dansen en daar kwam die hunk aan. Als snel viel hij op mijn prachtige vriendin en zag hij mij totaal niet staan. Zij kregen verkering en ik moest het met pijn in mijn hart het maar accepteren. Als mijn vriendin wat leuks met hem ging doen nam zij mij mee en hij zijn beste vriend Tom…Tom was heel anders. Niet aantrekkelijk, geen vrouwen verleider maar ontzettend lief en attent naar vrouwen toe. Uiteindelijk bleek mijn vriendin haar vriend herhaaldelijk vreemd te gaan en had hij haar na een half jaartje gedumpt. Tom kwam bij ons langs om zich te verontschuldigen over het gedrag van zijn beste vriend en probeerde mijn vriendin weer een beetje op te vrolijken.Echt een lieverd en zo begon ik wat voor hem te voelen en kregen wij een relatie.
Ik ben puur op zijn karakte gevallen. Want aantrekkelijk is hij absoluut niet maar dat ben ik ook niet. We zijn onze eerste liefdes en hebben een dochtertje van 6 jaar. Tom en zijn beste vriend zijn nog steeds beste vrienden. Nu na jaren zegt zijn beste vriend zijn wilde haren te zijn verloren. Hij zoekt vastigheid en zegt ik kijk niet meer naar de verpakking maar nu naar de inhoud van vrouwen. Hij is nu ineens stiekem met mij aan het flirten als Tom bijvoorbeeld even iets uit de keuken pakt. De spanning tussen ons is niet te houden en ik merk dat ik nog steeds verliefd op hem ben. Ik kan het onder controle houden maar nu wil mijn man zijn beste vriend bij ons in huis nemen vanaf 1 september tot 1 november. Ik kan mijn man natuurlijk moeilijk over mijn gevoelens vertellen en verzin smoesjes om het tegen te houden.
De mannen zijn er onderling er wel uit dat het handigst is dat hij tijdelijk hier bij ons komt wonen. Mijn man snapt ook niet dat ik ineens moeilijk doe. Hij moest eens weten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Jeannie 01-08-2023 15:47
    Vind jij jezelf niet een heel klein tikkeltje kinderachtig?
  • Piet 15-03-2024 15:07
    Jeannie 01-08-2023 15:47 Vind jij jezelf niet een heel klein tikkeltje kinderachtig? @Jeannie: Wat denk jij dat anderen hier bij jouw reactie over jou als persoon wel niet zouden denken? (Hint: Jij bent anders zelf ook wel als erg kinderachtig in te schalen.)