Verliefd op de broer van mijn vriend

Via de sportschool leerde ik een knappe gespierde jongen kennen. Ik was erg onder de indruk van hem want hij zag er niet alleen heel erg knap uit hij was ook zeg maar een beetje zo’n macho/brutaaltje. Op een dag zei hij “Kim jij gaat zaterdag maar eens met mij iets leuks doen want ik vind jou een geweldige chick” Dat zo’n knappe jongen mij zag staan was een hele eer dus ik viel gelijk als een blok voor hem.
Vanaf die zaterdag was het gelijk dikke mik tussen ons. Al snel nam hij mee naar zijn huis. Daar trof ik wel eens zijn broer. Ookal waren ze een tweeling ze leken in alle opzichten niet op elkaar. Gijs gespierd en donkere krullen,knap en echt zo’n macho .Sportschool,voetballen en veel uitgaan. Bastiaan lang slungelig,nert, half lang blond haar die nooit uitging en nog nooit een vriendin had en zodra hij thuis was zich opsloot op zijn kamer om te gaan gamen. Uiteindelijk kwam het regelmatig voor dat ik bij hem thuis was en hij mij alleen thuis liet bij zijn ouders…Hij liet mij gewoon zitten en kwam ik daar voor niets. Ondertussen leerde ik zijn broer beter kennen. Nu kwam hij naar beneden als hij wist dat ik er alleen zat bij zijn ouders. Hij vond het zielig voor mij. Op gegeven moment nam hij mij mee naar boven om te gamen. Ik hou daar totaal niet van maar het was fijner dan zitten te wachten beneden bij zijn ouders. Met mijn vriend ben ik al lang klaar mee .Hij is zo’n egoist maar ik heb het nog niet uitgemaakt omdat ik anders zijn broer niet zie. Nu zie ik hierdoor vaker zijn broer. Ik merkte dat zijn broer een verlegen maar zeer sociale jongen is en nog ook eens super slim.
Hij heeft mij zover gekregen dat ik serieus programmeren geweldig vindt. Hij is een hele goede leraar. We hebben het al over zijn broertje gehad. Hij zei ook “je laat met je sollen hij hoort het leuk met jou te hebben en het is asociaal naar jou toe en ook naar mijn ouders dat hij liever met zijn vrienden in de kroeg hangt dan met jou. Tevens heeft hij geen fantsoen om je even te laten weten dat hij helemaal niet komt. Jij verdient beter en als hij daar een ander meisje treft die hij leuk vindt dan dumpt hij jou zo weer. Die pakt wat hij pakken kan en houd echt geen rekening mee met iemands gevoelens”
Toen hij dat zo zei pakte hij mijn arm vast en voelde ik gewoon dat we elkaar super leuk vinden. Hij doet altijd erg blij als ik er ben maar raakt mij sindsdien nooit aan en gaat wel een meter van mij vandaan zitten en dan twijfel ik of hij mij leuk vindt? Ik durf gewoon niet te zeggen dat ik hem leuker dan leuk vindt want als hij mij afwijst dan blijf ik bij mijn vriend zodat ik hem kan blijven zien en tja als mijn vriend het hoort of wat zullen zijn ouders wel niet denken?
Stel (waar ik nu aan twijfel) hij mij wel leuk vindt en we krijgen wat dan is het dikke hommeles in huize ….
Ik weet niet of zijn ouders mij dan nog wel gastvrij ontvangen en wat een ruzie zou er tussen de broers ontstaan. Ik weet dus niet wat ik moet doen maar ik ben zo verliefd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • ELLEN 04-10-2023 12:33
    Als ik jou was zou ik vertellen aan zijn broer dat je van plan bent om het uit te maken maar hoopt dat je zijn nummer mag hebben...Dat je hem heel erg bent gaan bewonderen en er van geniet dat hij je zo leert programmeren. Dat je eerst van hem wil weten als het uit is met zijn broertje of hij een goede vriend wil blijven omdat jou dat alles waard is. Je komt daarna gewoon nog bij de broer omdat jullie dan goede vrienden zijn geworden. Zijn ouders zullen dat echt niet erg vinden en je kan in het begin vooral zo je bezoekjes plannen als je ex de hort op is. Na een tijd als je ex een ander heeft en iedereen gewend is aan de nieuwe situatie kan je zijn broer eens vertellen dat je zo blij bent met hem want dat je eigenlijk al tijden verliefd op hem bent. Ieder jongen voelt zich gevlijd en vindt dat leuk om te horen (doet wat met hun ego).