Verliefd op een ander. Vriendin zwanger

Wat ik nu ga vertellen is heel heftig.
Ik zit sowieso fout, ik heb hulp nodig.
Ik ben 34 Jaar en ik heb een dochter van 5 jaar van mijn vorige relatie. Met mijn huidige vriendin is er ook een kleintje op komst. Ze is momenteel 23 weken zwanger. Tussen mijn vriendin en ik botert het niet altijd en hebben wel vaak ruzie. We hebben over veel dingen beiden een verschillende mening. Ik heb op een date site laatst een andere dame leren kennen waar ik een tijdje mee spreek en ook heb afgesproken. We hebben het leuk gehad en ook seks gehad. Ik voel mij zowel door haar uitterlijk als innerlijk enorm tot haar aangetrokken. Ik zie totzover het mogelijk is meer potentie voor geluk bij deze vrouw dan i.p.v. mijn vriendin. Ik heb deze leuke dame de waarheid verteld en dat er een kleine op komst is. Ze vind het heftig maar accepteert het wel en wilt ook met mij een poging wagen om een toekomst tegemoed te gaan. Ik heb het daarom uitgemaakt met mijn vriendin (ex nu). Alleen heb ik haar bewust niet verteld dat er een ander in het spel is. Het zou haar breken maar ze denkt ergens dat er een deur open staat.

Ik moet wel eerlijk zeggen dat omgeacht ik het heb uitgemaakt ik wel veel aan me ex denk en moet huilen. De herinneringen doen pijn en ze is ook echt wel lief en behulpzaam voor mij. Zei en mijn dochter kunnen ook het goed met elkaar vinden. Ik vind dit lastig… hoe gek of ongeloofwaardig dit ook klinkt ik hou wwl van baar. Ik wil dat ze gelukkig is en ik heb ook gezegd dat ik er voor het kind ben. Ik wil mijn financieel en emotionele steun bieden en mijn ongeboren kind ook alle liefde geven. Je zou nu zeggen dat ik gewoon bij mijn zwangere ex vriendin moet blijven omdat ik er toch verdrietig over ben en omdat ze ook wel goed voor me is.

Maar ik heb nooit zulke extreme gevoelens gevoeld zoals ik bij de nieuwe dame heb gevoeld.

Moet ik kiezen voor mijn geluk? Of moet ik het accepteren en het contact verbreken met de nieuwe dame?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Loes 01-09-2020 13:32
  Besef wel alles wat nieuw is erg aantrekkelijk. Dat verliefdheid en die gevoelens die je nu bij je nieuwe vriendin ervaart verdwijnen ook op den duur. Ook zij laat winden etc. Fijn dat je er bent coor je ex en de verantwoordintlg neemt straks voor het kind. Besef wel dat vooral gedurende de zwangerschap en daarna eigenlijk je ex je erg hard nodig had. Niet een handig moment om nu een andere relatie aan te gaan.
 • miami 01-09-2020 14:19
  wat een puinhoop maak jij van je leven zeg. Heel fijn om je zwangere vriendin te verlaten voor een nieuwe bevlieging, welke je bewust hebt opgezocht doordat jij je ontvreden voelde. Zorg er wel voor dat je haar niet zwanger maakt want dan zal je haar ook wel weer verlaten voor een andere(in jouw denkbeeld)betere partner. Zorg er maar eerst voor dat je volwassen wordt. Tip: in een relatie zijn er altijd meningsverschillen, je moet er alleen leren ermee om te gaan.
 • Beverly 02-09-2020 12:58
  Denk dat het tijd wordt om het Mijn Geheim forum te hernoemen tot het "Neukt maar raak" forum. Je bent de zoveelste al die om "advies" vraagt omdat hij zijn gulp niet dicht kan houden. En ja, daar reken ik ook de "mijn partner begrijpt mij niet/ik ben verliefd op collega/ik zit in een moeilijke fase/enz." smoesjesmakers M/V bij. Heb je een relatie? Blijf dan met je poten van een ander af. Heeft die ander een relatie? Blijf dan met je poten van die ander af. Hebben jullie allebei een relatie? Blijf dan met je poten van elkaar af. Ik ben er klaar mee.
 • Henk 20-09-2020 18:22
  Schrijf eens een brief naar jezelf, naar jouw kern. Wat wil je zeggen? De antwoorden heb je al. Probeer niet anderen keuzes voor jouw te maken nu. Je bent geen drie meer!