Verliefd op een andere man

Na jaren van vriendschap heb ik seks gehad met een van mijn beste vrienden. Altijd een zwak voor hem gehad en hij voor mij. Nu is het gebeurd. Krijg hem niet meer uit mijn hoofd. Beide een relatie. Spijt heb ik niet, moest ooit eens gebeuren tussen ons en ik houd van hem. Het liefst zou ik bij hem zijn maar er zijn twijfels. Twijfels over een toekomst met hem opbouwen of met mijn huidige relatie. Huidige relatie van mij heeft een kindje vanuit een andere relatie. Ik krijg veelal de zorg op mij als het kindje bij ons is. Mijn parther doet niet zoveel in het huishouden en luiers ect verschonen dat kan hij goed 1 uur uitstellen. Dat gaat jeuken en kan ik niet aanzien. Ben me onwijs gaan irriteren aan dit gedrag. Ik lees zijn kindje voor, breng het kindje naar de opvang ect. Als ik hier met hem over praat geeft hij aan meer te werken dan ik dus dat hij niet overal tijd voor heeft. Ik werk 32 uur en hij 50 (zzp). Ik vind zijn kindje geweldig, maar ik ben zijn moeder niet. De moeder van het kindje werkt ook onwijs veel en vind het ook wel prima dat hij zoveel met mij is. Ik lijk hun oppas wel. Als ik besluit weg te gaan ga ik het kindje zo missen, heb een enorme band met dat lieve mannetje. Maar de liefde tussen mij en mijn relatie is voorbij en ik houd van een andere man. Dat is mijn geheim. Waarom ik lastig weg ga is doordat ook ik veel geïnvesteerd heb In het huis, een band heb met zijn kindje. Qua geld kan ik nog denken, ja jammer dan. Maar ik weet dat ik zijn kindje niet meer zal zien. Verzorg dat kereltje al sinds het geboren werd. Zijn oude relatie was zwanger toen ik samen ging met mijn vriend. Vrijwel direct beide aan de slag gegaan met werken. Toen ik 40 uur wilde gaan werken heeft zijn ex gezegd dat ik 8 uur betaald krijg vanuit haar. Zodat ik het kindje kan wegbrengen ect. Hierdoor ben ik deels ook zijn oppas geworden en lijkt mijn vriend het normaal te vinden dat hij niets doet met zijn zoontje. De eerste woorden mama heeft hij tegen mij gezegd. Dit gaat door merg en been als ik hem moet los laten (zoontje). Maar ik houd van een andere man. De andere man is veel minder ver in zijn leven. Wat ik als prettig ervaar. Heeft geen kindjes, is 26 ipv 38. Mogelijk verlang ik naar jeugdigheid ipv dit al te volwassen leven waar ik op mijn 24 ste ingegaan ben. Maar dat kindje missen. Dat gaat echt pijn doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Ijsco 17-07-2017 19:28
  Lastig pakket...Kun je geen gesprek aangaan met zijn ex en dus de moeder van het kindje? Aangeven dus wat je van plan bent maar niet zonder haar kindje kan? Misschien dat zij wel wilt dat je blijft oppassen en zo hem nog ziet. Hij zal dat misschien niet willen maar bedenk wel waar moet hij anders met het kindje heen als hij moet werken?
 • Rosa 17-07-2017 20:18
  Bedankt voor de tip Ijsco! Ik ga zeker een gesprek met haar aan.
 • Claudia 19-07-2017 13:13
  Ik zal zeker niet in een relatie blijven waarbij je niet gelukkig bent met de partner. Al is het moeilijk om een relatie te beëindigen waar in een kindje speelt, al is het niet je eigen kindje. Ik denk dat je eerlijk moet zijn tegen je vriend, ook al werkt hij 50 uur, dit wil niet zeggen dat hij niet voor zijn eigen kind moet zorgen, lekker makkelijk. Dit geldt ook voor zijn ex. Goeie tip van Ijsco inderdaad.
 • Crisp 12-05-2022 13:32
  Het gras lijkt altijd groener aan de overkant maar vergis u niet. Vroeg of laat komt het uit. Als je van iemand houdt kom je daar voor uit.