Verliefd op een bijzondere vrouw en verliefd op een veilige vrouw

Dag mensen

Ik ben verliefd op een hele bijzondere vrouw. Ze stelt me de meest vreemde vragen en ze is wat gevaarlijk. Ik kan me niet helemaal aan haar geven omdat ik bang van haar ben. Iedereen vindt haar geweldig. Zij vindt mij het einden en ze stuurt mij vaak berichten en wil mij erg graag zien elke keer ik houd afstand omdat ik bang ben dat mijn verliefdheid om zal slaan in heftige gevoelens en ik haar niet los kan laten als ze vertrekt of toch niet voor mij kiest.
Ik spreek ook een andere vrouw. Ze is veilig, minder mooi, maar ik kan op haar bouwen. De passie die ik met die andere vrouw heb, heb ik niet met haar, maar ik voel me fijn als ik met haar slaap. De bijzondere vrouw zie ik zo nu en dan en dan is de verleiding erg groot. Eigenlijk snoep ik van twee walletjes. De twee vrouwen kennen elkaar ook nog eens. Nu weet ik van die bijzondere vrouw dat ze nooit uit haar zelf iets zal vertellen over ons, maar die veilige vrouw kan best wel eens gaan vertellen hoe leuk wij het samen hebben. Ik ben bang dat ik ze dan beiden kwijt raak en het meest bang mijn bijzondere dame te verliezen. Ze is zo speciaal dat het angstig is. Ik wil mijn leven wel met haar delen, maar nog niet op dit moment. Hoe leg ik dit uit en hoe vertel ik een vrouw waar ik het nu fijn mee heb dat ik voor iemand anders kies? Ik heb geen echte duidelijke reden om haar aan de kant te zetten, ben op beiden verliefd. Hiernaast kan ik me niet helemaal aan haar geven (aan de bijzondere vrouw) en ben ik bang dat als ik voor haar kies, ik eigenlijk voor niemand kies. Ook omdat ze zo speciaal is en iedereen wat van haar wil, weet ik niet goed of ik dan wel aan kan. Ik ben best wel jaloers. De bijzondere vrouw negeer ik eigenlijk best wel vaak. Daar is ze wel eens boos om geworden. Vooral omdat ik dit eerst niet deed. Eerder zocht ik steeds haar contact. Sliep ik bij haar. Heel abrupt heb ik dit stop gezet. Maar telkens als we ergens zijn dan blijf ik in haar buurt en als ze mij iets stuurt dan prikkelt mijn hart. De veilige vrouw is waar je denkt aan kinderen, de bijzondere vrouw is waar je roden oren van krijgt terwijl ze niet aanwezig is. Geen idee wat ik moet doen. Help.

Groet,
Hopeloze Mees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Eagle 16-03-2018 09:46
  Eerlijk gezegd kan ik zo nu en dan geen touw vastknopen aan je verhaal, maar ik wil je één advies geven: Laat beide dames met rust. Zolang jij niet op een volwassen manier aan de toekomst kunt denken, maar jezelf laat leiden door Pietje Puk achter je gulp, ben jij nog absoluut niet toe aan een relatie. En beide dames verdienen meer dan jouw (ge)leuter. Koop in de tussentijd een flesje handlotion en een abonnement op de Playboy Channel.
 • miami 16-03-2018 15:42
  helemaal gelijk Eagle. Enne, gevaarlijke vrouw, is ze crimineel? Zwaait ze met pistolen, messen? Pfff te veel thrillers gekeken en gezien. Nou je bent echt een toffe peer hoor hoe jij die 2 dames behandelt.
 • ijsco 19-03-2018 19:56
  Mijn reactie zou op neer konen wat Eagle schrijft.
 • Bull 25-04-2018 06:12
  Hahaha. Veilig en onveilig. Heeft ze soa’s? De onveilige vrouw is niet iemand waar jij veel vertrouwen in hebt betreft een vaste relatie ? De veilige vrouw zal niet iemand zijn waar jij 100% voor gaat. Beter wachten tot je er een tegen komt die beide in zich heeft ;-) succes