Verliefd op een jongen

Ik ben verliefd op een jongen waarvan ik niet zeker weet of hij gay is, de laatste keer toen ik zijn facebook profiel bekeek zag ik dat hij zijn interesses in vrouwen had veranderd naar blanco. Wat dat betekent vul maar in….

Ik krijg bij hem het idee dat hij zijn gevoelens wegdrukt, weten jullie wat ik moet doen om dit aan de gang te krijgen. Natuurlijk ben ik ook bang voor me zelf stel hij zou niet gay zijn en ik vertel hem hoe ik mij voel dat hij dit dan door gaat vertellen ofs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Karin 20-09-2021 09:44
    'Wat dat betekent vul maar in...' Dan lijkt het me het handigst om hem eerst eens te vragen waarom hij zijn interesse in vrouwen naar blanco heeft veranderd. Wordt er op Facebook ook al gevraagd naar je sexuele geaardheid of heeft hij dat er zelf op gezet? Ik heb ooit een Facebook account gehad en vulde dat soort persoonlijke vragen helemaal niet in, ik vond dat mensen me persoonlijke zaken ook maar persoonlijk moesten vragen. Dat zou ik dus doen, gewoon vragen. Vraag voor jou: waarom ben je bang dat hij anderen gaat vertellen dat je gay bent? Als je zelf nog in de kast zit moet je er toch ook een keer uitkomen. Durf je dat nog niet kan het zomaar zijn dat hij dat ook niet durft, van de mensen in je omgeving te vrezen? Ik hoop het niet voor je. Sterkte ermee!
  • MO 20-09-2021 13:50
    Dag Karim, Ja hij had eerst vrouwen als interesse en heeft dit veranderd naar blanco. Dus dat wekt toch enigszins vraagtekens op. Door cultuur en religie is het voor ons moeilijk om uit die kast te geraken. Dit maakt het natuurlijk heel lastig om erover te praten. Ik zou niet weten hoe ik dit op een subtiele manier aan de gang moet zetten omdat ik op dit vlak geen ervaring heb ik ben voor het eerst verliefd.
  • Karin 21-09-2021 14:23
    Gewoon vragen waarom hij zijn interesse in vrouwen heeft veranderd naar blanco dan maar. Zoals ik eerder al zei. Succes!!