Verliefd op iemand anders

Dit is mijn geheim, ben al meer dan 10 jaar samen met mijn lieve man. Maar sinds 3 jaar voel ik spanning met een andere man als we elkaar zagen/zien begonnen we te lachen en op 1 of ander manier kuste hij mij net naast de lippen en als we naar elkaar keken dan keek hij vaak gelijk weg.of hij deze spanning ook voelt bij mij weet ik niet, durf het hem niet te vragen want mijn man en hij kennen elkaar goed. Maar de vraag blijft in mijn hoofd spoken en kan het niet los laten op dit moment ook al wil ik het heel graag hoor. Het is een geheim wat ik al 3 jaar met mij mee neem, en ik kan het met niemand er over hebben. Door de Corona heb ik hem al een hele tijd niet meer kunnen zien helaas. Zijn er mensen die ook in zo situatie zitten of ook zo iets hebben mee gemaakt? En wat zouden jullie doen als zo situatie in Je leven speelt?

Ben al blij dat ik het van mijn af kan type

Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • miami 02-03-2021 06:07
  zet hem uit je hoofd. Je zegt dat je een lieve man hebt dus je weet wat je nu hebt. Misschien mis je toch wel wat spanning in jullie leven? Ik denk dat je verliefd bent op die spanning meer dan op die man. Stel je geeft toe aan die gevoelens en hij ook, in het begin is het leuk en geweldig maar dan komt de sleur. Je weet niet wat je dan krijgt. Lees je eerste zin nog eens, daar zit liefde in.
 • Beverly 02-03-2021 14:43
  Spanning is natuurlijk leuk en opwindend, maar zoals Miami ook al zegt, dat blijft heus niet. Uiteindelijk is deze vent ook maar een vent, met nukken, buien en wellicht een verleden om U tegen te zeggen. Bovendien, je noemt je man lief, dus je voelt nog wat voor hem. Ik zou zeggen, probeer de spanning die je blijkbaar mist, terug te brengen. Helaas zijn de mogelijkheden op dit moment beperkt als het gaat om leuke uitjes, maar gebruik je fantasie en leer je man weer wat beter kennen. Romantisch etentje (desnoods thuisbezorgd als je niet wil koken), nieuwe lingerie, een spannende film, ik verzin maar wat. Wie weet fleurt je huwelijk er van op en heb je die andere vent niet meer nodig.
 • Lezeres 02-03-2021 15:12
  Herkenbaar, toen ik een jaar of 7 getrouwd was had ik hetzelfde met een vrijgezelle man die ik vaak zag. Hij at weleens bij ons thuis mee al heb ik hem nooit gezoend. Ook niet op z'n wang. Was me er wel van bewust dat het puur de spanning was nu mijn man en ik elkaar jarenlang getrouwd waren. Sleur. Jaren later is mijn man hem gesmeerd met een ander. Die vriend was er als de kippen bij we kregen een relatie. Heel kort het viel vreselijk tegen toen ik hem echt leerde kennen. Maar goed ook anders was ik altijd blijven denken wauw dit is mijn echte grote liefde en mijn huwelijk een vergissing. Je man droomt vast ook weleens over vrouwen die hij ontmoet. Wie weet je beste vriendin. Dromen is leuk eraan toe geven niet. Praat er met niemand over ga hem niet vragen naar zijn gevoel dan ga je echt te ver. Ik vind een filmster heel leuk maar ik weet dat de kans 0 is dat ik hem ooit zal spreken. Zo moet je het zien.
 • Sanne 03-03-2021 11:59
  Hoihoi, Ik zou met je ''lieve'' man bespreken dat je aardig de sleur voelt zitten en wat jullie samen kunnen doen op het vuurtje weer lekker aante wakkeren samen. Probeer dingen uit.... er zijn genoeg leuke en lekkere dingen om samen te doen! Zoek niet naar goud als je het al hebt. Succes!
 • Renate 03-03-2021 18:35
  Dank voor jullie lieve reacties. Dat doet mij goed.