Verliefd op pakket bezorgster van postNL

Hoi,
Ik ben Daan en ben 23 jaar, de laatste tijd is mij opgevallen dat ik de pakket bezorgster van postNL die bij ons pakketjes afleverd erg leuk en knap vindt.

Ik ken haar verder niet en weet niet wat haar naam is, maar ben een beetje verliefd op haar alleen weet ze dat niet natuurlijk.

En nu zou ik graag wat gaan afspreken met haar en er achter komen hoe zij heet en of ze mij ook ziet zitten als je snapt wat ik bedoel. Alleen weet ik niet hoe ik dit moet aanpakken.
kan iemand me helpen met tips o.i.d.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • ELLEN 18-10-2022 21:04
    1: Om contact te krijgen moet je toch over een grote drempel en in actie komen. Tja je moet er wat voor over hebben. In het ergste geval loop je een blauwtje, so be it...Elke vrouw voelt zich gevleid als iemand haar leuk vindt dus je doet er niet iets mis mee. 2: Schrijf op een papiertje dat je onder indruk van haar bent en je altijd vrolijk wordt als je haar ziet (niet over je verliefdheid vertellen) Dat jij Daan heet en vertel iets korts over jezelf. Dat je verder niets over haar weet en wel eens benieuwd bent wie nou deze vrolijke pakketbezorgster is. Dat het jou heel leuk lijkt om van haar een keer een whatsappje te krijgen. Zet je mobiele nummer er op. 3: Als ze een pakket bezorgd of ziet in de straat dan loop je vlug naar haar toe en zeg je "Hallo ik ben Daan en heb wat voor je. Fijne dag!" En dan geef je het briefje en loop je zwaaiend/vrolijk weg. 4. Als iemand vrolijk doet heb je grote kans dat ze appt. Dan app je neutraal terug van "wat leuk dat je reageert. En stel je weer een neutale vraag zoals bijvoorbeeld "woon je ook in .....?" Vraag niet direct of ze een vriend heeft en heb het niet over gevoelens maar geef zo af en toe een complimentje. Of als smoes appen "was jij toevallig net in de straat .... een pakketje aan het bezorgen? Ik zag een auto van DHL ;-)" 5: Goed gedaan je appt zo af en toe. Je kan nu weer een stapje verder en vragen waar woon jij eigenlijk? Woon je samen of heb je geen vriend? Vragen of ze bijvoorbeeld broer/zus heeft? Als ze zegt dat ze een vriend heeft dan kan je zeggen "wat jammer voor mij hahaha maar gewoon een keer afspreken als vrienden lijkt mij leuk" Als ze zegt ik heb geen vriend dan kan je zeggen " dus je vindt het goed als ik jou een keer mee neem naar ..... gewoon om elkaar beter te leren kennen in real life? 6: goed gedaan je hebt een date. Bespring haar niet gelijk en doe rustig aan. Bouw de spanning op. Zie voor tips op internet " hoe versier ik een vrouw"
  • wijsneus 19-10-2022 01:24
    Als ze weer een pakje komt brengen gewoon eens vragen hoe ze heet? Of het zwaar is die pakjes, gewoon praatje maken. Als ze vriendelijk reageert gewoon vragen of ze zin heeft om iets met je te gaan drinken. Ja heb je, nee kan je krijgen. Als ze je leuk vindt zegt ze ja, nrs. uitwisselen en vragen wanneer/meteen afspraak maken. Bam! Geen briefjes en toestanden, ik zou dat een beetje kinderlijk vinden. Geloof niet wat er in die 'hoe versier ik een vrouw' boeken/cursussen staat: klopt niks van. Iedere vrouw is verschillend, mijn buuf is even oud als ik en wanhopig op zoek naar een man, ik niet. Wat zij, mijn buuf flirten noemt (drammen, rare briefjes in de bus van getrouwde/veel oudere mannen) noem ik lastigvallen.. Geen big deal van maken, uitvragen: ja = leuk nee is jammer hoor!
  • ELLEN 20-10-2022 07:04
    Ik heb dat van het briefje gezegd omdat het al een vrij grote stap is maarja wijsneus heeft wel gelijk als je het in 1x doet dan weet je ook waar je ook gelijk waar je aan toe bent.Dus niet om heen draaien,bam! Dus als ze aanbelt dan de deur open doen toch zeggen dat je onder de indruk van haar bent en hoe ze heet en haar nummer fixen" Maar als je hwt niet durft dan kan het ook in stapjes met briefje.Niets kinderachtigs aan als het maar geen stalken wordt. En mijn tante al op leeftijd heeft op die manier qua briefjes haar vriend versierd. Al het iniatief moest eerst van haar kant komen. Niets kinderachtigs aan.