Verliefd op psycholoog

Ik ben hopeloos verliefd geworden op mijn psycholoog.. hij is een stuk ouder en had mijn vader kunnen zijn.
Ik zit er zo erg mee maar kan het nergens en aan niemand kwijt. Het voelt ook een beetje kinderlijk om dit nu op een forum te zetten, maar dit lijkt even de enige optie voor mij om het van me af te schrijven.
Ik ben getrouwd en heb een gelukkig huwelijk.
Maar de verliefdheid op mijn psycholoog is zo intens, ik kan nergens meer aan denken, heb constant een zenuwachtig gevoel in mijn buik. De seksuele fantasieën houden niet op, en zelfs tijdens seks denk ik aan hem.
Ik voel me zo enorm schuldig naar mijn man toe!

Aan de andere kant weet ik ook dat dit vaak voorkomt, veel mannen en vrouwen worden verliefd op iemand anders terwijl ze een relatie hebben. Het gaat er natuurlijk om wat je er mee doet. En ik ben er niks mee van plan, maar moet toegeven dat ik dat wel zou willen.
Ik wist niet dat dit zo intens kon zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • wijsneus 25-06-2022 16:12
    https://www.commen.nl/verliefd-op-therapeut/ Idd een klassieker: er luistert iemand naar je, heeft alle aandacht voor je die je elders niet krijgt. Lees er eens wat over, heb alvast 1 linkje voor je neergezet. Google heeft er honderden. En vergeet niet dat je psych niet naar je zou luisteren als hij er niet goed voor betaald krijgt. Je bent één van de vele patienten die hij dagelijks ziet, er zijn er mss wel 20 verliefd op hem!
  • Frans 26-06-2022 10:11
    Mijn advies: vertel het gewoon tegen hem. Als hij een goede psycholoog is, weet hij daar best raad mee.
  • wijsneus 26-06-2022 21:52
    Klopt Frans, staat ook in al die boeken die erover gaan: praat erover. Een andere therapeut kan een oplossing zijn, of praten over hoe dat zo komt. De aandacht meestal.. Dan is het zaak in je privé leven thuis ook mensen om je heen te verzamelen die je de moeite waard vinden, naar je luisteren ipv achter een krant of tablet te verdwijnen en af en toe hmmm... roepen. Je komt niet bij een therapeut/psych omdat het goed met je gaat en je volop steun krijgt thuis.