Verslaafd aan desinfecterende sprays Help!!!

Dag Forumlezers,

Mijn verhaal over mijn verslaving aan desinfecterende sprays heb ik al enige tijd geleden op het forum geplaatst. Helaas heb ik er geen reactie op.
Mijn verslaving aan de desinfecterende sprays wordt maar erger en erger en daarom plaats ik nog een keer een bericht voor de goudentip om er vanaf te komen. Ik heb al geprobeerd bij te houden om de hoeveel.seconden ik spray dat varieert tussen de 1 en 36 seconden. Ik heb al geprobeert langer dan 36 seconden niet op mijn handen te sprayen, ik word dan helemaal geatoord van mijzelf en al gauw doe ik het weer automatisch (onbewust). Mijn man had al stiekem geteld toen ik bij hem in de auto zat. Een autorit van ongeveer 7 minuten heb ik 19x gesprayt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Karin 09-07-2020 16:41
    Aandachttrekster... ga naar een psych je hebt een dwangstoornis. En ga scheiden als je vent er wazig naar zit te kijken en je lekker laat sprayen onder zijn neus. Wat een gek.... en iets in me zegt dat je onzin verteld. Alles voor aandacht. Nou je hebt je shotje gehad: nu op naar de huisarts en laat hem de restanten van je handen zien dan komt alles goed. Doei!
  • maja 12-07-2020 11:58
    Je hebt een dwangstoornis en psychische hulp nodig. Ga naar je huisarts. Schaam je niet, je bent niet de enige. En dokters horen nog veel gekkere dingen.. Het zal je huid kapot maken en is ook superslecht voor je luchtwegen dus zoek hulp.
  • steef 11-08-2020 01:20
    als je niks zinnigs te zeggen hebt karin(57) houd dan gewoon je mond als je dit raar stom of vervelend vind denk het dan gewoon, ga er niet op zitten reageren als een kleuter.