Verslaving gevoelig verslaafd aan desinfecterende spray

Ik ben erg veslavingsgevoelig. In de puberteit heb ik wel eens drank en sigaretten geprobeerd. Het is maar goed dat ik dat ontzettend smerig vond want anders was ik er echt aan verslaafd en kon ik er niet vanaf komen.
Zo ben ik verslaafd aan bijvoorbeeld eten met name zoetigheid en heb dieet van A tot Z gevolgd, hypnose, accupuntuur, psycholoog, dietiste, soort indianenman die mij wel van mijn eetverslaving kon afhelpen . Niks helpt. Ach fijn….

Door de corona toestanden kreeg je dat zoals bij winkels desinfecterende sprays stonden.
Ik ben niet huiverig voor corona maar al gauw had ik desinfecterende spray flesje overal en spray continu met de sprays terwijl ik helemaal niet huiverig ben voor de virus. Het is zo erg dat ik paar keer extra loop in de supermarkt naar de spray en ondertussen mijn eigen spray gebruik. Echt om de 30 seconden zit ik alweer met zo’n spray in mijn handen. Ik merk ook dat ik het s nachts in mijn slaap doe en kan niet zonder spray naast mijn bed rustig slapen. Ik doe het sprayen al onbewust en heb al wel eens opmerkingen over gekregen. Ik kan niet zonder dat spul en je zult misschien denken “prima toch?” Maar mijn handen gaan err kapot van en de wondjes krab ik eraf en ik vind het niet leuk dat ook nu de spray al zo mijn leven beïnvloed. Ik voel mij hoe absurd het klinkt er afhankelijk van. Dit wil ik niet en daarom zijn tips welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *