verwachtingen

Ik weet niet meer wat ik moet doen. Mijn ouders verwachten heel vaal van me ze willen dat ik het perfecte kind ben en nooit een fout maak. Als ik dan een fout maak ook al gaat het per ongeluk, ik krijg er altijd straf voor. Hoe erg ik mijn best ook doe om dingen goed te doen, alles gaat gewoon mis ik kan het gewoon niet.
Ik begin mezelf er ook steeds meer door te haten. Er was zelfs een keer dat mijn vader tegen mij zei dat ik dik begin te worden en dat ik meet moet gaan sporten terwijl ik er gewoon uit zie zoals het gemiddelde jongen/meisje.
Heeft er iemand tips?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Beverly 15-03-2021 17:23
    Je bent 15 (als dat al waar is). Je bent een puber. Je hebt de meest vreselijke ouders ter wereld en niemand heeft ooit in de geschiedenis van de aarde net zo'n moeilijk leven gehad als jij. Stel je voor zeg, ouders hebben die willen dat je onafhankelijk en succesvol wordt. Walgelijk gewoon, waarom kunnen ze je niet gewoon laten mislukken! Tip: Mond houden, doorwerken, diploma halen en verdomde blij zijn dat je ouders hebt die je op je nek zitten en die zich waarschijnlijk een slag in de rondte werken voor jouw oh zo zware bestaan. Over een paar jaar ben je van je puberprobleempjes af.