Vraag voor de dames

Na 15 jaar vriendschap met ups en downs heb ik gezoend en zijn er handelingen verricht tussen mij en een goede vriendin. Zolang ik mij kan herinneren zijn we jaloers geweest op elkaars relaties. Daar kwam verandering in toen we beide een serieuze relatie kregen. We spraken weer eens wat af. Dat was al best lang geleden. Het is fout gegaan. We hebben gedeeld wat we jaren niet hebben gedaan om de vriendschap niet te verzieken. Spijt? Ja voor mijn vriendin. Ik ben zo blij dat ik na al die jaren mijn goede vriendin eindelijk eens van die kant zag. Ik laat haar niet zoveel weten. Gevoel speelt een grote rol. Zij neemt wel contact op. Ik merk dat ze het lastig heeft. Ik denk dat ik 15 jaar lang al met haar wil zijn en zij met mij. Wat zijn we laf. Ik nog laffer omdat ik contact vermijdt. Angstig voor afwijzing van haar kant. Er zullen dames op deze site zijn. Moet ik haar zeggen wat ik voel? Wat zouden jullie nou willen in deze situatie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Fleur 15-06-2017 07:38
  Wat wil je met je eigen relatie? Als je bij haar wil blijven dan heeft je goede vriendin er weinig aan dit te weten. Heeft zij nu eigenlijk ook een relatie? Stel je wil eigenlijk het liefst oud worden met je goede vriendin. Stop met je relatie en vertel het je goede vriendin. Snap dat je bang bent dan mogelijk niets over te hebben. Maar bij je vriendin blijven omdat een ander je niet wil, dat is geen goede reden. Ik vul nu al wat dingen in. Weet niet of het klopt.. maar dit is eventjes wat ik mij kan bedenken achter een mannenbrein :)
 • Klaas 16-06-2017 05:29
  Ja ze heeft een relatie maar haar vriend is in het buitenland nu. Daarna zal het niet lang meer duren. Bij mijn vriendin blijven omdat zij mij afwijst?... Ik weet het niet. Tips?
 • Tina 05-07-2017 21:58
  JA! ! Kies voor elkaar , zien julie het dan niet ? Jullie zijn voor elkaar bestemd !
 • Nina 27-07-2017 13:41
  Lieve Klaas, praat met je goede vriendin, krijg duidelijk of jullie het zelfde doel hebben en ga ervoor. Ik heb in dezelfde situatie gezeten, en het niet gedaan. Nu ben ik getrouwd niet echt gelukkig en zal me altijd afvragen of ik het wel goed gedaan heb. Ga ervoor!
 • Tina 25-01-2018 21:25
  Even een rechtzetting . De Tina (49) is niet de Tina (55) . Blijkbaar gebruiken we hetzelfde alias . Zag het toevallig omdat ik oudere verhalen aan het lezen ben . Als Tina(49) dit toevallig nog zou lezen en ze heeft graag dat ik een andere naam gebruik moet ze het maar even laten weten .