Vreemd gaan

Hallo lieve lezer,
Ik ben een mama van 32 jaar die graag even haar verhaal wil delen! 22 december 2019:

De datum dat alles nooit meer het zelfde zou zijn!
Ben was deze dag anders als normaal. Hij deed kill en kort antwoorden op vragen. Op een gegeven moment zat ik achter de laptop en ik kreeg een briefje onder mijn neus gedrukt waarop stond dat hij te veel aan zijn hoofd had en dat de prikkels van het huis niet meer aan kon en twijfelde aan onze huwelijk!
En hij vroeg aan mij 2 dagen rust om alles op een rijtje te zetten en ik was geïrriteerd want we wilde allemaal wel is rust hebben en het was bijna kerst

Einde van de middag zei ik ga even met mijn ouders praten misschien word je dan wat rustiger in je hoofd! Maar helaas maakte het alleen maar erger. Hij kwam terug en zei dat hij echt weg moest gaan als ik ons huwelijk wilde redden. Maar het was een hel om de kinderen op de hoogte te brengen. Ik moest samen met hem aan de kinderen vertellen dat hij even weg wilde omdat papa het psychische niet meer aan kon allemaal! De kinderen waren kapot van verdriet … ik ook maar ik zei dat hij terug zou komen! Ook al gaf mijn gevoel aan dat hij niet meer terug zou komen! Ik zette dit gevoel gauw weg want het is onzin dacht ik. Maar de dagen werden steeds langer en langer! Week na week. Ondertussen gaf hij geen adres waar hij zat en ik vertrouwde erop dat hij zat bij zijn collega! Ook was hij moeilijk bereikbaar via telefoon wat is raar vond.

Met kerstavond is hij even langs geweest! Nadat wij hem huilend opbelde en zeiden dat we het niet aankonden! Na 3 keer bellen en smeken kwam hij langs. Onze zoon van 10 jaar lag achter de bank verscholen en zat in elkaar gedoken als een peuter en riep en gilde hard papa alsjeblieft laat mij niet alleen! Zonder moeite liep Ben zo de deur uit! zonder verder te vragen hoe het gaat met onze zoon! Dit heftige moment staat op mijn geheugen gebrand voor altijd

In de derde week zei ik als je niet terug komt moet je een keuze maken of voor ons gaan of helemaal niet! Ben zei dat hij het niet aan kon om een keuze te maken maar ik zei je moet wel want op deze manier kan ik het niet aan! En voor de kinderen moet er ook duidelijkheid komen. Tot 12 januari heb ik hem gegeven…. die ochtend vroeg kwam er een mail binnen een e-mail die ik nooit meer zou vergeten een e-mail met daarin een tekst dat hij heel veel van ons houdt maar niet bij ons kon zijn omdat het hem allemaal te veel is en dat het beter is om uit elkaar te gaan! Wat was ik verdrietig….. en kwaad hoe kon je na 13 jaar relatie zo met iemand omgaan dat je via email laat weten dat het over is!
Hoe kon hij zo ons huwelijk van 7 jaar weg doen alsof het niks is!

Met veel praten met verschillende mensen dacht ik echt van hij is in de war! Hij verzorgde zich zelf slecht en zag er moe uit. Het logeer adres waar hij al die tijd was had ik niet want die wilde hij niet geven. Ik hoopte dat hij terug zou komen en dat we eruit zouden komen!

Tot 30 januari 2020:
De kinderen hadden een studie dag en ruben had deze dag allang vrij gevraagd en wilde graag wat tijd door brengen met de kinderen. Ik vroeg aan hem wat ga je doen met hun? Hij zei naar de ballenbak toe! Ik zei nou dat vindt onze zoon niet zo leuk want hij is bijna 10 jaar maar hij zei ik ga even! Ik had zelf een heel raar gevoel hierbij. Ben die naar de ballenbak alleen gaat en wat ga doen met zijn kinderen hmm… ik vertrouwde het niet! Ben deed nooit wat alleen met de kinderen !!! En in januari ging hij ook al naar de ballenbak en sprak toen stiekem af met een dame die hij per ongeluk tegen kwam daar! Althans dat zei hij tegen mij toen de kinderen vertelde dat papa een vrouw een kus gaf! Ik deed daar luchtig over … zou toch wel over een wang kus gaan??!

Ik ging naar mijn werk en na mijn werk vroeg ik aan de kinderen of het leuk was! Hij zei ja hoor en ze hebben lekker patat gegeten enz
Toen vroeg ik wie was erbij …. Ben zei niemand maar de kinderen vertelde mij iets heel anders er was een vrouw bij met twee kinderen! Ben zei dat het een buurvrouw was van het adres waar hij zat en ze was getrouwd en haar man zat in het leger dus nee ik moest mij er niet druk om maken en hij wilde niemand en hij zou eerst onze relatie een plek moeten geven dat het over is!

Ik kon het niet laten rusten en ging op fb kijken naar die dame die van de zomer naar mijn man hartjes had gestuurd en waarvan ruben zei dat ze elkaar al jaren kende en alleen vrienden waren!(ook had ik in januari gezien dat Ben veel belden met haar en daar had hij toen ook smoesje voor) Ik liet de foto’s zien … eerst aan Onze zoon en toen Onze dochter ! Onze zoon zei mama dat is haar en nee ik heb het niet mis!

Ik belde Ben op…. hij ontkende in alle kanten! Hij was kwaad dat ik met zo iets kwam! Hij zou nooit mij verraden enz! Hij zei dat de kinderen liegen en dat zij het niet was.
Maar hij reed ook in een auto met jongens zonnenschermen op het raam maar het was niet de auto van die meid!

Ik stuurde deze meid een berichtje via fb! Mag ik jouw wat vragen en zou graag een eerlijk antwoord willen. Ben jij met mijn kinderen naar de ballenbak geweest??? Ja zegt ze hoezo is dat een raar dan?? Ik zeg mag ik je bellen! Ze zei ja

Via de telefoon rekening van Ben kwam ik achter haar tel nummer en belde haar op! Het was natuurlijk heel raar om iemand op te bellen! Ik vroeg ..wat is er tussen jouw en Ben ??? Ze zei we hebben wat! Ik zei weet je dat hij getrouwd is enz ja zegt ze maar jullie liggen in een scheiding sinds januari/februari 2019! Nou sorry hij lag sinds kort in mijn bed en nee er is geen scheiding enz! Ze schrok zich kapot

Ben zei dat hij van de zomer met vrienden op vakantie was ipv met zijn gezin en zo zijn er nog vele leugens op zijn plek gekomen! Van de zomer ging hij schilderen bij zijn oma en nee daar was hij niet maar hij had daar natuurlijk een soms voor!

Dagen daarna heb ik hem niet gesproken en hij reageerde nergens op! Tot dat weekend en ik zei dat ik ze graag om de tafel wilde om afspraken te maken voor de kinderen! Heel ziekelijk om Ze thuis te ontvangen Inc haar kinderen die 3&5 jaar zijn en geen idee hebben wat er allemaal is gebeurd!

We zetten alles op papier en helaas liep het later anders en wilde ruben minder de kinderen opvangen dan dat wij hadden afgesproken en natuurlijk gaf hij zijn werk als reden maar dat ik
Moest werken en met de opvang tijden zat dat was mijn probleem!

Ik ben letterlijk en figuurlijk op mijn hart getrapt! Deze dame koos om toch verder te gaan met Ben ondanks al zijn leugens. Heftig voor mij want ik had gelijk een extra persoon die zich bemoeide met onze kinderen enz

Onze zoon had het erg moeilijk en ben gelijk met hem naar therapie gegaan! Onze dochter was daarin tegen een clown en in de avond moest ze huilen.

Voor mij was dit geestelijk heel heftig en we zijn nu pas in maart 2020 en ik voel het verdrietig ook al is het nu bijna 3 mnd geleden dat de waarheid boven tafel kwam!

Wat ben ik trots dat ik ben gaan bellen en achter de waarheid ben gekomen maar verdrietig dat we hier door heen moeten en dat ik mijn huwelijk moet opgeven! Hier heb ik geen ja woord tegen gegeven!

Nu moet ik alles een plek geven! Hoe kon hij al die maanden met haar gaan en ook naast mij liggen en doen alsof er niks aan de hand is! Ik ben echt heel blij dat ik het weet wat zou er anders gebeurt zijn als ik er niet achter was gekomen?? Zou hij dan misschien toch weer terug gekomen zijn als zijn vriendin tegen viel???

Ondertussen moesten de kinderen daar naar toe om te wennen en te slapen! Vreselijk om de kinderen te missen en als ze terug kwamen stonken naar rook! Maar ja het is niet anders ik Kan helaas niks veranderen alleen de verdriet proberen op te vangen en veel te praten met de kinderen.

Ik vind het echt vreselijk dat wij dit moeten meemaken en dat ik niks kan doen om het beter te maken voor ons. Ik doe elke dag mij best en ik huil Waarneer de kinderen op bed liggen en niemand mij hoort! Ik hoop dat hij nog later in gaat zien dat hij wel een leuke vader kan zijn! Tot nu toe zien de kinderen hem niet vaak en komt hij vaak zijn afspraken niet na.

Niemand heeft mij ooit zoveel pijn gedaan en dit zal ik hem nooit kunnen vergeven of vergeten!
Niet alleen ik heb een litteken gekregen maar ook mijn kinderen.

Ook had hij het lef om de trouw sieraden te jatten en aan haar te geven! Het gaat om mijn ketting en armband die zijn gekocht voor de bruiloft

Nooit heb ik een excuus gehad en zelf in deze heftige carona tijd moet ik het redden in mijn eentje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • K. van Veen 27-03-2020 00:35
    Dit stukje vat ik niet: ---------------------------------------------------------------------------- Ik stuurde deze meid een berichtje via fb! Mag ik jouw wat vragen en zou graag een eerlijk antwoord willen. Ben jij met mijn kinderen naar de ballenbak geweest??? Ja zegt ze hoezo is dat een raar dan?? Ik zeg mag ik je bellen! Ze zei ja Via de telefoon rekening van Ben kwam ik achter haar tel nummer en belde haar op! --------------------------------------------------------------------------- En dat snap ik niet. Waarom gaf ze niet gewoon haar nummer als ze best even met je wilde praten. Daar kan ik met mijn pet niet bij. Moet je helemaal die rekening doorspitten en hoe weet je wie bij welk nummer hoort???? Niet je kinderen overal in meeslepen, wees blij dat ze je ex nieuwe vriendin aardig vinden dat kan ook heel anders. Al is tien jaar wat jong om al te roken je doet er niks aan. Hou het roer recht, je voeten warm en het hoofd koel.
  • Danny 08-06-2020 21:06
    kan ik met je in contact komen? Groetjes Danny 0618895096