Vreemdgaan

Ik heb 12 jaar een relatie en ben helaas verliefd geworden op iemand anders. Weet niet wat ik moet doen, want ik hou van beide. Ik wil mijn kinderen een leven geven bij mama en papa. Ze zullen niet blij zijn als ik mijn geliefde/minnaar kies. Ik ben niet blij dat ik niet altijd bij minnaar kan zijn, maar ik hou ook van mijn man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Miaauw 18-10-2020 05:42
  Kies voor liefde
 • Karin 18-10-2020 12:16
  Tsja, geen idee! Denk aan je kinderen zou ik zeggen. Zij mogen niet de dupe worden. Valt er eigenlijk iets te kiezen weet je wel zeker dat je minnaar met je verder zou willen? Misschien maakt hij dat hij weg komt als het niet meer zo vrijblijvend is, je bent tenslotte een vrouw met kinderen die krijgt hij er wel bij. Moet je ook maar zin in hebben.. Wat zegt je man eigenlijk? Of is alles nog helemaal stiekem, nieuw en spannend? Bedenk dan dat dat ook weer voorbij gaat..
 • Emmie 21-10-2020 18:26
  Misschien info inwinnen bij anderen die ook vreemdgaan?
 • Mens 23-10-2020 22:06
  Vreemde (45) we zijn allemaal mensen, we leren me maken fouten me maken geluk en vedriet. ik zelf kom uit een gegescheiden gezin. ik zie mijn moeder liever gelukkig dan ongelukkig. ongelukkig maakt mij ook ongelukkig. soms is het moeilijk en pijnlijk om een hoofdstuk uit je leven te moeten sluiten en dat zal zeker gevolgen hebben voor je man,kinderen. maar liever even een jaar pijn verdriet en verandering zodat er daarna een stabiele tijd van geluk en plezier zich mag voor doen, als je bij iemand blijft zodat het voor de kids fijner is ga je jaren van ongeluk tegemoet, en zij ook. mocht je toch de vlam tussen je man terug willen die er ooit was is comunicatie key!! vertel wat je mist of wat er anders is. mocht dat niet werken is uit elkaar gaan misschien toch geen gek idee, maar neem wel de tijd te snel gaat altijd fout!.. veel sterkte en succes !! P.s. trek je niks aan van mensen die meteen haten.. die haten hun zelf meer;)
 • Angel 14-11-2020 11:48
  Er is niets mis met het hebben van een minnaar, maar houd het stiekem. En kun je het stiekem houden, dat is ook de vraag? Als je jou man echt zo lief hebt, dan kan je beter jezelf verdriet besparen. Maar ik wil je niet tegenhouden om voor je geluk te kiezen. Ik bedoel: zou je gelukkig zijn door bij hem te blijven of zou je gelukkig zijn door voor je minnaar te kiezen? Als het je erg ongelukkig maakt om te scheiden dan lijkt me dat geen goede optie. Gewoon een minnaar hebben, ja dat kan in het leven. Houd het op de ene minnaar en kom je bij je man deel dan ook genoeg liefde en leed met hem. Geef het de juiste positie in het leven. Ikzelf mag niet met een andere man, wel met een andere vrouw. Mijn man is ook verliefd op een andere jonge meid en dat mag hij van mij. Hij mag echt met alle vrouwen ter wereld gaan zolang hij mij maar voorop stelt. Ik ben de dominante. Behalve in bed, daar is hij de dominante. Ik heb ook nog een geheim trouwens