Vreemdgaan met de vriendin van een vriend

Dag Mensen,

Ik ben laatst vreemdgegaan met de vriendin van een vriend van mij. Er is al een jarenlange spanning tussen ons en het voelde alsof dit moest gebeuren om het achter ons te laten.

Nu zit het zo:
Bij mijn vorige relatie (van 1-3 jaar terug) is het ook al eens gebeurd, maar dan was het alleen zoenen. Dit hebben we toen gezegd en hadden er allebei geen spijt van.

Sinds een maand of 8 heb ik een nieuwe vriendin waar ik zielsveel van hou, hartstikke gek op ben en alles voor over heb. Nu is het vorige week mis gegaan tussen mij en die vriendin van een redelijk goede vriend. Voor mijzelf voelde het als iets wat we al die tijd hadden uitgesteld en nu moest gebeuren. Het gevoel dat dit foute verlangen nu eindelijk achter ons is.

Nu heb ik na dit moment ontzettend veel spijt en kan het mijzelf maar lastig vergeven. Ik wou het ook diep van binnen helemaal niet, maar heb het gedaan om het gevoel van haar te laten stoppen.

Ik wil mijn vriendin echt niet kwijt, want ik vind haar echt de mooiste en liefste vrouw die ik ooit heb gezien. Nu wil ik ook mijn kameraden niet kwijt en wil geen scheve gezichten in het dorp en van familie.

We hebben beiden afgesproken om onze mond hierover te houden om zo de schade te beperken.

Nu ben ik benieuwd of het schuldgevoel wegtrekt of dat ik moet accepteren dat ik nu geen kameraden meer heb en een eenzame vent ben.

Ik heb nu mijn verhaal gedaan en dat lucht al op, maar ik ben benieuwd naar jullie meningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Jeannie 17-05-2024 22:04
    Jongen lieg toch niet zo! Je houdt helemaal niet van je vriendin en je hebt helemaal niets voor haar over. Je wilt gewoon hebben en tegoed houden, en rondn**ken zonder nadelige gevolgen voor jou. Dat is allemaal leuk en aardig, moet je zelf weten, maar als je de cojones hebt om in het wilde weg te n**ken, heb dan ook de cojones om er eerlijk over te zijn, totdat je volwassen genoeg bent om het bij één enkele vrouw te houden.