Vriend liegt

Hallo allemaal.

Ik wil even mijn verhaal kwijt omdat ik maar niet bij me vriend kan doordringen en niet meer goed weet wat ik moet doen.
Ik heb 7 jaar een relatie wonen niet samen en door de afatand zien we elkaar alleen in het weekend. Toen we elkaar leerden kennen loog hij over zijn echte naam. Door zijn moeder kwam ik na 5 mnd erachter hoe hij echt heette. Zij snapte namelijk niet over wie ik het steeds had als ik zijn naam zei. Waarop zei antwoordde hij heet ….. hij loog en liegt nog steeds over zijn leeftijd terwijl ik al 10x zijn rijbewijs heb gezien (stiekem en niet stiekem). Tegen mij familie/vrienden zegt hij ook nog steeds zijn neppe baam en leeftijd. Ik heb dat zo gelaten omdat ik vind dat hij dat uit zichzelf moet vertellen en oplossen. Is niet aan mij omdat goed te praten. Daarnaast heeft hij mij meerdere keren geslagen en scheldt hij mij tot op de dag van vandaag nog steeds uit. Voor k**hoer, zwerver,kansloosfiguur, domwijf etc.. Dan gaat het weer een tijdje goed en dan begint het weer. Tijdje terug stuurde hij mij een berichtje dat hij stond te doichen en me zo zou bellen. Wordt ik 10 min later door zijn moeder gebeld dat hij op schiphol staat en voor 3 dgn naar turkije ging. Als ik hem bel zegt hij dat hij niet kan opnemen omdat hij aan het rijden is, terwijl ik zijn auto ziet staan en hij in de winkel loopt.. als ik vraag heb je een nieuqe briek en achteraf blijkt van wel. Dus zoals je begrijpt liegt hij werkelijk over van alles. Hierdoor is mijn vertrouwen aardig aangetast en geloof ik niet alles meer wat hij zegt. Dat kan dgn goed gaan en dan heb ik een terugval en geloif ik hem niet.. maar nu vind hij dat hij mij geen verantwoording schuldig is als ik weleens om iets vraag om het te bewijzen zeg maar. Ik vind daar en tegen dat hij dat wrl is als hij wilt dat deze relatie goed komt. En dat wil dat niet zeggen dat hij alles moet blootgeven. Maar op moment als ik hem wantrouw daar gewoon normaal antwoord op moeten kunnen geven of dingen kan laten zien om zijn waarheid te bevestigen zodat ik mijn vertrouwen in hem weer kan opbouwen. Maar hij vind het mijn probleem dat ik hem niet vertrouw en dat ik dan maar gewoon weg moet gaan als het me niet bevalt. Hoe kijken jullie daar tegen aan. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • miami 27-09-2018 11:34
  nou Jane, er is maar 1 oplossing, lekker laten gaan die gast. Hij is een notoire leugenaar en zal niet veranderen. En dan scheldt hij je ook nog eens uit voor weet ik veel wat. Dit is niet normaal, als je van iemand houdt dan doe je dat niet. Dit is geen liefde, denk je ook niet? Werk aan jezelf want het ligt niet aan jou maar jij wordt er wel onzeker door. Lees ook helemaal niet dat je nog van hem houdt
 • Jane 27-09-2018 13:04
  Hoi miami. Oh ja ik hou nog super veel van hem. Maar merk dat ik er wel steeds meer moeite mee krijg. En soms denk ik ook wel ja voor hem is het misschien ook wrl lastig als iemand vaak bevestiging zoekt bij je. Kan ook irritant zijn. Maar dan denk ik ja daar heb ik het niet naar gemaakt. En hoeveel moeite is het om zoiets te laten zien of doen als dat je relatie weer vertrouwen kan geven.. lijkt vaak of ik alles moet pikken en slikken op zijn manier.. weet ook dat ik ondertussen erg onzeker wordt of hij nog wel genoeg van mij houdt. Maar ik kan niet snappen waarom hij dat niet wilt begrijpen en mij de boeman maakt.
 • miami 27-09-2018 14:40
  hoi Jane, leg de schuld niet bij je zelf(het is voor hem ook lastig als iemand vaak bevestiging bij je zoekt), hij heeft een probleem en niet jij. En nogmaals, iemand die van je houdt scheldt jou niet uit. Hij legt het probleem bij jou neer ipv naar zichzelf te kijken.
 • Anna 27-09-2018 16:34
  Hij stuurt berichtjes terwijl hij staat te douchen. Jullie wonen op afstand van elkaar maar jij ziet zijn auto staan. Volgens mij ( en ook een aantal mensen op het viva forum , waar je het verhaal ook hebt gepost ) , is dit een verzonnen verhaal. Lijkt me meer een verhaal van iemand die zich stierlijk zit te vervelen.
 • Jane 27-09-2018 16:51
  Hoi anna. Ik zal even reageren op jou.. in mijn tikken maak ik misschien foutjes.. zal ff uitgebreidt antwoordde daarop.maar hij smste mij in adam met de melding dat hij ging douchen terwijl ik 10 min later door zijn moeder gebeld wordt dat hij op schiphol staat. Met andere woorden hij stond dus niet te douchen maar was op schiphol. Andere verhaal is dat hij in het weekend bij mij is. Ik zie uit me werk zijn auto staan dus ik bel hem. Waarop ik een sms van hem krijg en hij mij zegt ik ben aan het rijden. Daarop stuurde ik terug dat ik zijn auto zie staan. Ik een verzonnen verhaal was het maar waar. Ik weet wel leukere fantasieverhalen sorry. Maar misschien ken je hem wel anna je reageert zo heftig erop. Ik hoopte hier eigenlijk wat hulp te krijgen hoe ik het hem aan zijn verstand kan brengen dat leugens funest zijn voor vertrouwen. En dat niet alleen ik daaraan moet werken maar ook zeker hij. Maar bedankt anna voor je eerlijke antwoord en ik heb genoeg te doen. Je lijkt hem wel.
 • Anna 27-09-2018 22:00
  Als je het dan zo’n geweldige kerel vindt waar je super veel van houdt ( wat ik me niet kan voorstellen , maar goed ) , dan valt er toch ook niks te zeuren over hem ? Geniet ervan zou ik zeggen Of zie ik dat ook helemaal fout. .?
 • Steef 28-09-2018 18:44
  Hoi jane, 7 jaar samen zijn ook Al is het alleen in het weekend, Hij liegt tegen jou, tegen mensen om je heen, slaat je, scheld je uit. Als hem vraagt om iets te bewijzen dan ben je een zeikerd en zeurt teveel en dan zegt hij ook nog dingen zoals als je het niet zint ga je toch weg. Is dat nou liefde ? Nou nee dat is meer iemand die lekker zn gang gaat hele week als jij er niet bij bent en zelfs als je er bij bent liegt en bedriegt hij alles. je bent gewoon een speeltje voor hem niks meer niks meer. Je bent 38 beter ga je weg bij dat figuur voor dat je 60 bent en dan terug kijkt naar dit leven, daar zal je veel spijt van krijgen. Succes jane,
 • Lotte 10-10-2018 12:46
  Dit is geen normale relatie.. Alles behalve zelfs. Ga weg bij die vent en maak wat van je leven. Je hebt maar 1 kans om te leven en die ben je aan het vergooien. Hij zal nooit beter worden dat hoe hij nu is..