Vriendin

Ik ben een getrouwde vrouw van 40 jaar. Sinds een paar jaar heb ik andere getrouwde vrouw leren kennen en dit contact is steeds beter geworden. Ik heb nooit Veel echte vriendinnen gehad. Vaak had ik te hoge verwachtingen. Deze vrouw is eigenljjk iemand die heel erg op dezelfde lijn zit. Ze is eigenljjk de vriendin die ik altijd had willen hebben. Ze is heel erg lief voor me, is erg met me begaan. We hebben meerdere keren per week contact even een appje bv. Tot zover niets aan de hand. Ik voel me er echt heel fijn bij. Maar toch vraag ik me weleens af of het zo hoort. Ze vraagt me vaak om ergens met me mee naar toe te gaan, ook een weekendje weg bv. Ik ben dit niet zo gewend. Ook koopt ze vaak cadeautjes voor me of mijn gezin. De laatste tijd wil ze ook veel voor mij betalen bv uitstapje enz wat ik echt te veel vindt. Ze zegt dat ik er altijd voor haar ben enz. Dat ik veel voor haar doe. Ik vind dat zelf wel meevallen. Ik vind eigenlijk dat ze veel te veel voor me doet en vraag me af of dit gebruikelijk is omdat ik niet echt veel vriendinnen heb gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • ijsco 31-12-2017 20:39
    Ik zou er niet tegen kunnen als mijn vriendinnen niet sociaal waren maar hoe jij het omschrijft is natuurlijk niet normaal. Persoonlijk zou ik bij zo'n iemand erg achterdochtig zijn en niet prettig voelen bij zo'n vriendschap omdat ik steeds zou denken "wat zit hier achter en wat verbergt ze voor mij?" Ook zou ik denken ik ben geen bezit van jou.
  • Meisje 04-01-2018 03:55
    Hallo petri, Ik zelf heb ook eigenlijk nooit vriendinnen gehad ging vroeger juist veel met jongens om omdat die in mijn ogen minder achterbaks waren want ze zeggen wat ze op hun lever hebben en zo ben ik ook recht voor de raap en kan je zeggen hier kunnen voornamelijk vrouwen niet mee omgaan en dan hoor ik vele denken of zeggen muziek maakt de toon maar ik probeer juist altijd het mooi te verpakken maar het valt altijd slecht. Verder ben ik ook heel erg behulpzaam en sta 24/7 klaar voor mijn vrienden bij mij zit er niks achter maar ik ben denk ik wel hetzelfde als jou vriendin dat ik dingen vaak betaal enzo heeft er mee te maken dat ik het gezellig vind om dingen samen te doen en als ik het voorstel dan ga ik er vanuit dat je dan niet perse voor jezelf hoeft te betalen want ik neem je dan mee maar ik denk dat je anders een gesprek met haar aan moet gaan om je grenzen aan te geven en als ze echt zo’n goede vriendin voor je wil zijn dan respecteert ze jou grenzen. Dus wees niet te achterdochtig zoals de vorige reactie. En misschien een leuk idee als je hetzelf natuurlijk ziet zitten spaar het geld op in een spaarpot wat je je bespaard hebt omdat ze betaald voor je heeft en als je dan een leuk spaarpotje hebt verras je haar met een uittje zo heeft een vriendin dat bij mij gedaan niet dat ik dat verwachte dat ze dat moest doen want geef ik je iets dan is dat omdat ik je dat dan wil geven maar niet dat ik iets terug verwacht. En zoals je vriendin al zegt dat je veel voor haar doet voor jou lijkt het misschien niet veel maar in haar ogen kan het wel veel voor haar betekenen wat je doet voor haar. Tot nu toe heb ik alleen maar vriendinnen gehad waar ik voor klaar stond maar niet anders om nu heb ik een meid leren kennen en die is hetzelfde als mij als ik bel dan is ze er maar ook anders om. Ik hoop dat je er wat vrede mee krijgt ze zal heus niet met je zo omgaan als ze het niet zou willen doen dus wees aub niet te achterdochtig er zijn ook nog goede mensen op deze aardbol.
  • Tina 19-01-2018 21:10
    Wees blij dat je een goede vriendin hebt . Elkaar eens een cadeautje geven of als vriendinnen onder elkaar eens een weekeindje weg is niet zo ongebruikelijk . Als het je een ongemakkelijk gevoel geeft omdat je vindt dat ze je teveel cadeautjes geeft kan je dat op een rustige vriendelijke manier zeggen . Wie weet doet ze dit simpelweg omdat ze ergens bang is je te verliezen . Waarschijnlijk voelt ze ook aan dat deze vriendschap tussen jullie echt goed zit en is ze daardoor misschien wat overijverig . Nog een fijne tijd samen .