Walgen van je partner

Mijn geheim.. Tsjaa ik zit vast en niet zo’n beetje ook.. mijn 2 kinderen houden me waar ik nu zit en dat is vast aan een dun lijntje en vooral niet denken of voelen want dan stort alles in..

Ik heb 3 banen 2 wit en 1 zwart om maar zoveel mogelijk op te sparen om ooit op mezelf te kunnen gaan zodra de kinderen oud genoeg zijn.

Als tiener gevlucht thuis was spanning en ellende. En na anorexia waar ik zelf uitgeklommen ben en later een zelfmoordpoging en een drank en drugsprobleem en maar weg rennen van mijn problemen heb ik besloten ik ga voor mijn eigen geluk en ga een vriend zoeken die me eruit kan trekken en weg kan vluchten. Mijn moeder komt uit ellende en heeft ons er altijd voor proberen te behoeden maar eigenlijk herhaald de geschiedenis zich nu. Mijn ouders zijn ook niet gelukkig al dik 20 jaar niet ze praten niet meer en zwijgen naar elkaar toe. Heb altijd gezegd zo wil ik niet oud worden maar hoe ouder ik wordt hoe meer ik het begrijp. Ik heb bijna hetzelfde

Begrijp me niet verkeerd hij zal me nooit slaan of mishandelen lichamelijk! Maar geestelijk is wat anders.. de ene klote opmerking na de andere van zo heb je je zwemband nog om (aangekomen na 2 kinderen en stoppen met roken) of tegen vrienden Tsjaa ik neuk haar alleen maar! Of ja ze kookt lekker. Maar dat ik 3 banen heb en als ik dat niet zou doen er niet te eten is mag niet gezegd worden! Ik heb ook een koopverslaving ontwikkeld vooral online.. heb het nu verboden voor mezelf mag niks meer online kopen maar de openstaande rekeningen zijn nu dik 1600 euro

Ik ben totaal alle respect kwijt naar hem en walg van zijn dikke lijf en onverzorgdheid hij stinkt zowel uit zijn mond als zijn lijf vel op vel geeft een vieze lijflucht en hij zweet veel en zit heel de dag op de bank het liefst. Nog geen stofzuiger aanraken of vaatwasser vullen.. de bom is hier dan ook gebarsten afgelopen week en we praten niet meer maar ik kan geen kant op verdien bij elkaar 1700 euro en sta te kort ingeschreven voor een huurwoning en heb geen spaargeld daar ben ik nu druk mee bezig om te sparen.

Ik ben ooit gestopt met mijn fulltime baan want ik had een huilbaby die dik 20 maanden alleen maar gehuild heeft en uit onderzoek kwam later autisme. Hij begrijpt de wereld niet en ik hem eerst ook niet maar dit wordt steeds een beetje meer en beter mede door ervaring en fouten durven maken..

Ik hoop binnen 4 jaar genoeg gespaard te hebben om mijn eigen weg te kunnen gaan en het lef om de stap te zetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Lotte 08-09-2022 05:45
    Heftig verhaal, misschien kun je bij de gemeente hulp aanvragen om samen naar jouw financiële situatie te kijken en een oplossing voor de overige problemen te zoeken.