Wel of niet gaan.

Beste lezer,

Ik zit met een kwestie, een aantal maanden geleden zag ik een advertentie voor een evenement. Ticket gekocht en vriendinnen gaan ook mee. Hebben zelf hun ticket gekocht. Maar ik begin nu echt heel erg te twijfelen of ik wel naar dat overdekte evenement moet gaan. Ik ben gevaccineerd maar toch. Ook gevaccineerden kunnen het virus bij zich dragen en verspreiden. Ik vindt het heel lullig om af te zeggen want ik ben diegene die het evenement heeft gevonden en gevraagd of er mensen mee gaan. Maar het voelt niet goed om te gaan. Dit omdat de cijfers oplopen, en ik in de week erna ook nog een aantal afspraken zowel in als buiten het ziekenhuis heb. En ik eigenlijk niet heel veel zin heb om het te gaan opzoeken, stel je voor dat je toch besmet raakt? De kans is klein maar toch. Kan ik het nu nog wel maken om af te zeggen?

Hartelijke groet,
Anoniem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Beverly 05-11-2021 09:47
  Als eerste: fijn dat je hier überhaupt over nadenkt. Er zijn er al genoeg die het niks (meer) kan schelen. In dit geval zou ik zeggen volg je gevoel. Het is natuurlijk sneu voor je vrienden en voor jezelf, maar hoeveel lol heb je op dat event als je je daar constant zit te bedenken dat je er eigenlijk beter niet had kunnen zijn? Maak dan iemand anders blij met je kaartje; iemand die geen verdere afspraken heeft. Je vrienden zullen het wel begrijpen en zo niet, dan maar niet. Ik hoop voor jou en ons allemaal dat er snel tijden aanbreken dat we ons weer zorgeloos kunnen vermaken.
 • miami 05-11-2021 15:31
  als je er niet lekker bij voelt, niet gaan. je zegt zelf dat je na dat evenement dat je nog verschillende afspraken hebt waaronder ook in het ziekenhuis. Je vriendinnen zullen het heus wel begrijpen en zo niet, dan niet. Dan denken ze er niet verder bij na en zijn het niet echt je vriendinnen.
 • Karin 06-11-2021 12:20
  Natuurlijk kan je nog afzeggen, stel dat je nu gewoon griep zou hebben of thuis positief getest hebt moet je ook thuisblijven.. ik denk altijd: bij twijfel niet doen! Sluit me aan bij de andere reacties, denk er ook zo over.
 • Anoniem 08-11-2021 12:27
  Dames, Dank jullie allen voor jullie reacties. Jullie mening wordt zeer gewaardeerd, ik volg mijn verstand en jullie mening. Hartelijke groet.
 • Michel 18-02-2022 05:42
  Ik zou me niet zo druk maken, we kunnen niet alleen maar stressen, is slechter voor je dan alle ziekte bij elkaar. Je kunt online ( https://www.flinndal.nl/ ) of in de drogist een zelftest halen en je gewoon even laten testen wanneer je terug bent.