Willen jullie me helpen?

Goedemiddag,

Deze middag trek ik mijn “brutale schoenen” aan. Omdat ik weiger een kasplantje te worden. Ik zal me even voorstellen;

Ik ben Joyce, 29 jaar. Getrouwd met Sjouke en samen hebben wij 3 kinderen van 7,6 en 3 jaar oud. Een druk en jong gezin, volop in de bloei van het leven.

Helaas heb ik de diagnose MS. Ik heb een progressieve vorm van RRMS en de enige zekerheid die ik nu heb is dat het alleen maar achteruit gaat. En dan schrik ik. Nog meer? Ik moet iets doen voordat het te laat is. Ik loop, maar moeizaam en kan nu niet onbezorgd met ze naar de speeltuin, niet een wandeling met ze maken, niet genieten van kleine dingen die we samen kunnen doen omdat de moeheid me in de weg staat. Mijn man is ineens een mantelzorger en mijn kinderen “verliezen” steeds een beetje meer van hun mama. Dat is ons toekomstbeeld. Maar we gaven niet op en zochten door. Met succes! Want we vonden een behandeling in Rusland en daar kom ik gelukkig voor in aanmerking, met 95% slagingskans dat de MS stop gezet wordt! Ik kreeg weer hoop! Maar de behandeling en alles wat erbij komt kijken gaat zo’n 60.000 euro kosten en dit kunnen wij zelf niet dragen en daar hebben wij (helaas) hulp bij nodig.. willen jullie ons helpen?

www.msmama.nl

Hartelijke groet,

Joyce Faber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • linge 05-07-2019 06:32
    begrijp me niet verkeerd ik vind het super rot voor je! Maar dit is nu al een 2e oproep voor een geld inzameling actie, volgens mij is deze website er niet voor bedoeld! iemand anders had ook al een oproep gedaan maar dan voor iets anders. Misschien kan je beter via facebook een deel bericht maken?