Ziet hij me wel?

Soms voel ik me zo leeg tegenover mijn vriend, soms voelt het alsof hij mij niet ziet staan, of mij niet begrijpt ondanks de gesprekken die wij voeren…..
Vaak heb ik het gevoel dat ik me eigen zo uitsloof om het mijn vriend naar zijn zin te maken, maar verwacht stiekem van binnen ook dat hij dat doet (romantische dingen)
Onze tijdens samen bestaan vaak uit dat hij aan het gamen is en dat ik er maar een beetje bij hang of lekker muziek ga luisteren. Wanneer ik hem er op aanspreek val het allemaal wel mee volgens hem, vande week was onze jubileum en hij heeft er gewoon NIKS mee gedaan…. en ik ben van de kleine cadeautjes of kaartjes in iedergeval om te laten weten dat ik er aan denk en hij totaal niet en wanneer ik er dan over praat dan wil hij ineens van alles kopen en doen( voor mijn gevoel om het goed te maken en hij zich schuldig voelt) Ik vraag me af moet ik me gewoon minder druk maken om hem gelukkig te maken? of is mijn gevoel terecht dat ik mij af en toe een zombie in onze relatie voel?

Liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Sabrine 09-01-2019 18:29
    Hallo loena, Helaas zijn mannen zo je kunt er niet vanuit gaan dat ze iets romantisch uit zichzelf gaan doen. Misschien is het handig om je gedachten van wat je graag wilt met hem te delen. Misschien is het leuk als je een keer samen gaat gamen met hem? Als je nog van hem houd zou ik zeker niet opgeven en gewoon je hart bij hem luchten. Succes! Groetjes, Sabrine.