zit vast

Ben al jaren getrouwd met een vrouw met problemen, was een zakelijk huwelijk om weg te komen van onze ouderlijke omgeving ( bij haar huiselijk, bij mij ernstige ziekte vader etc,)
de eerste jaren in onze jeugd ging dus helaas niet prettig
na onze kinderen ( die ze eigenlijk niet wilde ) daarna post traumatisch etc heb ik de eerste periode voor mijn dochter gezorgd.kwamen er problemen ( drank etc, ) vanwege mijn drukke werkzaamheden, had ik geen motivatie om met een dronken vrouw te slapen. sorry ( ik werkte van half 4 smorgens tot 11 uur savonds) daarna was ik te moe om met mijn aangesloten vrouw te vrijen. na heel veel jaren bekende een vriendin van (26 jaar )van mn dochter verliefd te zijn op me
geen idee waarom ? na enkele jaren ( ik zag haar weleens thuis met mn dochter op verjaardagen etc. ) karaookte we samen op wild horses van de stones. op een verjaardag van dochter kuste ze me opeens in eenkeukentje ,ik wist niet wat me overkwam. ik zag haar vaak samen bij ons thuis meerniet na een aantal jarenwerd ik zeeeer ernstig ziek ( kanker ) na drie zeer heftig operaties mocht ik naar huis, mijn vrouw bleef maar zeuren om 1 maand naar kreta te gaan zoals vroeger ( toen ik nog gezond was ) mijn artsen verboden mij dat vanwege mijn ziekte en herstel, ze bllef maar zeuren dus toch daarna toe, van de 3 weken heb ik 18 dagen ziek en verzwakt op bed gelegen, de laatste avond was er 1 feest avond daar, met buffet
ik heb niet gegeten en gedronken wel 1 dansje gedaan met 1 onbekende dame die me (moest)vragen van de leiding daarna helfde ik mn glas juss als dank toen werd mn vrouw histerich
en ging helemaal out, ik snapte het niet en ging vanwege zwakte ( eerst avond op ) totaal out een paar uur later hebben ze me gevonden op weg naar het appartement ( de eigenaren )
ik mocht van gelukspreken want er lopen daar zeer veel ,,, mensen die me zouden beroven en laten verdwijnen in de ruwe zee mn vrouw wilde er niet over praten vanwege haar dronkenschap. dronkenschap maanden later vol met ???
kwam de vriendin van mn dochter weereens langs, om 11 uur ging mn vrouw slapen ( beschonken ) toen vertelde me die vriendin dat ze al jaren lang verliefd op me was, ik wist niet wat te doen omdat ze zo bleef huilen om de situatie bekende ik dat ik haar ooklief vond, samen hebben we gehuild ik was tnslotte net zo oud als haar vader denk ik. ze wilde bij me slapen etc, maar ik heb haar naar huis gestuurd. meer niet
daarna leerde ze een rijke amerikaan kennen en vertelde ze mn dochtr het1 n ander. mijjn dochters waren zeeer boos op me, terwijl er niets gebeurd is met die vriendin mndochters heb ik niet verteld dat ik door mn vrouw bijna vermoord was op kreta, ik ben ik noooit meer terug geweesd daar, angst. ik loop nu vast mn vrouw heeft nog steeds een ernstig drankprobleem maar ik wil mn dochter dat onthouden ,want die zien haar alleen maar als 1 liefhebbende moeder hebben jullie 1 suggestie zodat ik vrij ben van die emoties en ook weewat van het leven kan genieten ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Loes 19-08-2020 09:06
    Arme man, op uw leeftijd nog in zulke vervelende situatie te zitten.Geniet nog van de laatste jaren en kies voor u zelf. Hoe? Nou er zijn instanties die u kunnen helpen. Stap 1: maak een afspraak bij uw huisarts en vertel daar eerlijk uw verhaal zoals hierboven beschreven. Sterkte!
  • pincha 19-08-2020 21:09
    toen ik je leeftijd zag dacht ik ook gelijk arme man. want anders leek me dat je eigen dochter haar moeder toch wel zo had mee zullen maken. kan je niet met je dochter praten over moeders alcoholprobleem? sterkte hoor.