Zoveel spijt

Ik heb sinds 7.5 jaar een hele leuke relatie met de liefste vriend die je je kan voorstellen. Toch heb ik zo een grote fout gemaakt dat ik bijna niet meer met mezelf kan leven.

Voor de relatie had ik al een tijdje een affaire met een vriend die toen nog een vriendin had. Toen ik met mijn huidige vriend een relatie kreeg heb ik hier een punt achter gezet en ben ik met hem verder gegaan.

Toch bleef de spanning en heb ik er na 2,5 jaar aan toegegeven.. het was pure lust en dit is zo een 2 jaar met pauzes tussendoor doorgegaan.

3 jaar geleden hebben we er een punt achter gezet en sindsdien kan ik echt zeggen dat ik weer gelukkig ben met mijn vriend.
Ik heb het mijn vriend nooit verteld omdat ik weet dat ik het voor heel veel mensen kapot maak als ik dit wel doe. Nu 3 jaar later heb ik net een huis gekocht met mijn vriend en heeft hij gedroomd dat ik al 2 jaar vreemd ging. Hij heeft nooit het vermoeden gehad dat het echt zo was en gaf aan dat het echt alleen een droom was.

Ik ben verscheurd van schuld, ik wil het hem nog steeds niet vertellen want ik hou zo veel van hem en wil echt de rest van mijn leven met hem delen. Het moet mijn geheim blijven en ook al ga ik er aan onder door, als ik het opbiecht maak ik heel zijn leven kapot en dat zou ik niet overleven.

Ik weet dat ik mijn geheim nooit met iemand kan delen vandaar dat ik het hier van me af wil schrijven.

Ik weet zelf ook dat ik een hoer, slet en noem het allemaal maar op ben, maar ben er ook van overtuigd dat dit nodig was om diegene waarmee het gebeurd is los te laten. Ook weet ik dat ik echt nooit meer de zelfde fout zal maken omdat ik echt verschrikkelijk veel van mijn vriend hou.

Ik zal er mee moeten leren leven dat ik het geheim mee moet nemen tot aan het graf, hoe moeilijk dit ook zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Karin 16-03-2021 04:10
  Waarvan akte. Toch nog een vraagje: overschat je jezelf niet een beetje? Waarom zou jouw 'geheim' tig mensen kapot maken? Het is nogal wat.. niemand gaat kapot als jij gaat scheiden hoor, geen zorgen daarover.
 • miami 16-03-2021 05:43
  Nou Karin, ik denk dat al die anoniempjes te veel soaps kijken, dat verklaart misschien wel haar 'geheim'.
 • Anoniem 16-03-2021 09:26
  Het ding is dat ik helemaal niet wil scheiden, ik heb echt de liefde weer terug gevonden en ik wil er echt voor gaan. Er zijn nogal wat mensen verbonden aan dit verhaal en als zij er achter komen weet ik dat zij er ook kapot aan gaan en dat ik mijzelf echt nergens meer kan vertonen. En Miami, misschien lijkt het een soap maar helaas gaat dit echt om mijn leven.
 • Cindy 16-03-2021 11:45
  Ik heb helaas hetzelfde meegemaakt. Alleen in mijn geval duurde mijn affaire 1 jaar. Wat je zegt klopt. Je kan meerdere mensen kapot maken en stress opleveren. Dat van mij is uitgekomen en moest behoorlijk door het stof. Ook mijn ouders waren er kapot van. Weet je als je zeker weet dat het niet meer gebeurd zeg dan niks want je doet hem dan onnodig pijn, alleen moet jij hier wel mee leren leven. Dat is gewoon de consequentie daarvan. Wat je ook besluit ik wens je veel sterkte.
 • Karin 16-03-2021 12:51
  Miami, je hebt gelijk! Ze gaat mee met het scheiden dat ik opper, ze praat zelf over een vriend. En Cindy ook weer terug. Pffff.. dat verklaart waarom ik dacht: Dit heb ik eerder gelezen. Wat vreselijk saai. Gek ook dat ze denkt dat volwassen mensen werkelijk denken dat hier verschillende personen aan het schrijven zijn.. NEXT!
 • anoniem 16-03-2021 13:02
  Cindy, bedankt voor je bericht, het doet me goed dat ik niet alleen ben die zo stom is geweest. Ik weet dat ik er mee om moet leren gaan en zal dit dan ook proberen te doen. Karin, voor mij is scheiden of uit elkaar gaan hetzelfde of je nu getrouwd bent of niet. Wellicht delen Cindy en ik het zelfde verhaal maar we zijn wel degelijk andere personen. Ik verdien ook zeker geen medelijden en weet zelf ook wel dat ik een enorme lafbek ben. Maar goed ik wou gewoon mijn geheim delen zodat ik het een beetje los kan laten.
 • Joseeken 10-05-2021 07:50
  Je bent vooral een mens. Shit happens.
 • Andre 10-07-2021 03:36
  Meid wat heb je gedaan? En nu heb je spijt. Je bent in de fout gegaan.Ik begrijp het. Het was lust. Je hebt het hier opgebiegt en ik vergeef het je. Maar het beste is als je jezelf vergeeft en vanaf nu naar de toekomst kijkt. Het is allemaal water onder de brug. Geloof in de waarheid . Veel geluk.
 • Anoniem 27-04-2023 17:22
  Dit is gewoon ongegeneerd slettengedrag. Met andere woorden: JIJ bent die man niet waard!! Biecht het op, verdwijn uit zijn leven en slijt de rest van jouw jaren met een huis vol katten. Vrouwen zoals jou zijn een groot probleem in de hedendaagse maatschappij. Het is een schande.