Zoveelste zelfmoordbericht

Hallo ik kom hier niet voor medelijden of medeleven, want mijn besluit staat vast.
Ik wil het alleen op een humane manier doen en vraag me af hoe, dus brand maar los

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Karin 23-02-2021 12:35
  Heel verdrietig maar iemand tips geven om een einde aan je leven te maken is verboden. Ga ik niet doen, bespreek het met je huisarts of de stichtingen voor euthanasie die er zijn. Wat wil je nou, alles wat je wil weten staat gewoon op internet. Toch wel degelijk aandacht? Je zoekt op de verkeerde plaats.. 113, nu bellen! Sterkte, en eis niets: je vraagt nogal wat en op een vervelend toontje. Worden mensen niet behulpzaam van.. Just saying. Sterkte, het moet via een arts. In functie, kan wel hoor, heb je al een keer de moeite genomen contact op te nemen met 113 , de luisterlijn of je huisarts? Je moet er wel wat voor over hebben het is het laatste wat je moet doen in je leven. Als je er geen telefoontje voor over hebt zal het wel loslopen. Dat denk ik dan weer, niet alles komt je aanwaaien, zelfs een voortijdige dood niet. O ja, doe maar geen berichtje dat je dood bent net als toen je Lucas speelde; dood is dood. Betekent dat je hier niets meer kan posten snap je?
 • Geen medelijden 23-02-2021 12:40
  Heb alles al geprobeerd, 113, psycholoog, medicatie. Dit leven is niet voor mij weggelegd heb op alle fronten gefaald. Op internet ja daar kan je vinden hoe je van een gebouw afspringt of voor de trein maar dat wil ik niet. Een oproep naar een humane manier dus
 • Karin 23-02-2021 22:00
  Wat Miami zegt.. Nee, je moet méér doen: 1 psycholoog mag daar niet over beschikken daar heb je 2 psychiaters(!) voor nodig die beiden vinden dat je lijden ondraaglijk is. Ik hoor je niet over de stichtingen die er zijn voor euthanasie op jonge leeftijd, beter zoeken dus. Gek dat die psycholoog dat niet noemde trouwens. Mss kom je toch niet over zoals je zelf graag zou willen. Vooral boos dus, en daar zit eigenlijk altijd verdriet onder. Dus willen ze weten wat je drijft. Vragen ze bij die stichtingen ook, zoek ze nou even op en lees je in. Ik ga het niet doen voor je het spijt me zeer. Kijk eens naar een mooie docu over mensen van een jaar of 30 of jonger die euthanasie hebben gekregen (staan gewoon bij NPO gemist o.i.d.) en hun verhaal hebben gedeeld met een journalist. Zal je zien dat het A- best kan als je dood werkelijk beter af bent B- je niet even kan vragen om een spuitje of pil, komt het e.e.a. bij kijken. Heb een docu gezien van Tim Hofman, pas nog op tv geweest: 'Euthanasie De Movie'. Kijk even en hou pen en papier bij de hand voor adressen en tel.nrs. https://www.ggznieuws.nl/euthanasie-de-movie-een-boos-docu/ Even in je browser plakken, je komt er wel uit. Dat het niet goed met je gaat is duidelijk zie je ook meteen wat je ervoor moet doen. Best veel nog, en maar goed ook want heel veel mensen met liefdesverdriet of een depressie willen echt dood. Moeten nog leren dat je soms rotperiodes in je leven hebt en dat dat er ook bijhoort. Leven is niet 1 groot feest, zitten ook zwarte kanten aan. Als je je nu rot zit te lachen? Geeft niet, als het voor jou een grote grap is kan het zomaar zijn dat iemand anders wel serieus nadenkt om er een eind aan te maken. En dit leest. Er sterven teveel mensen, dagelijks een paar door zelfmoord waarvan ik denk: had jezelf nog een paar jaar gegeven.. dood is dood, geen weg terug. Maar uiteindelijk jouw beslissing. Je komt er wel uit nu, toch?
 • Karin 23-02-2021 22:04
  ps: ik zie dat het adres van de docu al een werkende link is; gewoon op klikken, hoef je niet in je browser te plakken.
 • Stephen king 23-02-2021 22:20
  Ik begrijp je. Ik denk al 15 jaar nergens anders over. En als je hulp zoekt om op humane wijze je eigen wens in vervulling te laten gaan zegt iedereen alleen maar: bel 113. En dan? Dan krijg je een "high school drop-out" aan de lijn die van het UWV een dagbesteding moest hebben. Vervolgens verteld dit persoon je dat zelfmoord niet de oplossing is en blah blah blah: gesprek voorbij en jij geen stap verder. Mensen die dood willen worden bestempeld als "gek". Ja tuurlijk joh: als je kanker hebt ben je ziek, maar heb je een psychiatrische aandoening dan ben je gek. Stel je dan maar eens voor dat je elke dag hoopt dat je kanker hebt. Dat maakt het zo makkelijk: Of je behandeling helpt en je blijft fijn leven, of het helpt niet en je mag eindelijk dood. Maar psychiatrie? Pfff nee joh, daar begrijpen nederlanders niets van.
 • Karin 24-02-2021 10:21
  Stephen King, kijk even naar die docu er is steeds meer mogelijk bij psychisch lijden en euthanasie. Feit is ook dat veel mensen Als ze eenmaal groen licht krijgen en de datum gepland kan worden toch gaan twijfelen. Daarom zijn ze heel voorzichtig en niet te snel je moet goed kunnen uitleggen waarom je niet wil leven. Juist omdat het zo definitief is. Een depressie maakt ook dat je dood wil toch kan je ervan genezen. Zelfs een dierenarts geeft een hond geen spuitje als hij nog gered kan worden door een operatie of medicijnen. Er zijn verenigingen die mensen helpen met euthanasie: Die moet je bellen, lid worden en je wordt zeker serieus genomen.
 • miami 24-02-2021 12:47
  Hé Stephen King, niet-Nederlanders begrijpen wel psychiatrie? Tip: ga dan naar het buitenland.
 • Franciska 25-02-2021 13:09
  Neem contact op met de levenseindekliniek in Den Haag
 • Em 29-06-2021 13:03
  Hetzelfde!
 • Andre 12-07-2021 04:37
  Het leven is een geschenk. Bewustzijn eindigd niet met je dood. Als je niet van jezelf houd in dit leven dan houd je ook niet van jezelf in het volgende. Je leeft nu misschien in een uitzichtloze situatie maar tijden en omstandigheden veranderen altijd. Vaak veranderd de situatie en komen er betere tijden. Geef het leven niet op. Tenslotte wil ik dat je op YouTube , NDE (near death experience) opzoekt. Er zijn duizenden mensen wereld wijd die deze levesveranderende ervaring hebben meegemaakt. Sterkte.