Zwanger

Voor ik mijn verhaal doe, ik weet dat k stom bezig ben geweest ben op zoek naar een eerlijk antwoord dus geen verwijten….
Ik heb twee dagen voor mijn ovulatie sex gehad met mijn man, maar tijdens mijn ovulatie met een andere (voor het zingen de kerk uit en later wel condoom gebruikt alleen deze is afgegleden)
Voorbehoedmiddelen gebruiken mijn man en ik niet de pil kan k niet tegen en we dachten altijd mocht ik zwanger worden is het absoluut welkom.
Alleen nu zit ik met de vraag mocht ik wel zwanger zijn van wie zou het dan zijn bij wie is de kans het grootste? En nogmaals ik weet hoe fout dit is graag eerlijk antwoord wie kan me helpen want zit enorm te stressen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Beverly 08-03-2021 11:24
    DNA-test dan maar hè? En niet meer vreemdgaan, wil ook nog weleens helpen.
  • Karin 09-03-2021 18:31
    "en we dachten altijd mocht ik zwanger worden is het absoluut welkom." Dat schrijf je, wat is het probleem? De kans dat het van je man is is nihil maar wat geeft dat? Heeft je man ooit erbij gezegd dat het kind wel van hem moest zijn? Vast niet. Gewoon afwachten, gefeliciteerd met je zwangerschap!!
  • Karin 20-04-2021 18:09
    Helaas is hier niets over te zeggen. Sperma kan tot 5 dagen leven in het lichaam van een vrouw. Daarom zegt men ook wel dat je zo'n 5 tot 6 dagen vruchtbaar bent per maand: de 5 dagen voor je ovulatie en de dag van je ovulatie. Dus als je zeker weet wanneer je ovulatie is, zoals je wel lijkt te weten, dan kan het van allebei zijn. Het zaad van je man zal nog hebben geleefd en kon je dus bevruchten, maar dat van de andere man evenzeer.