Zwanger

Ik heb men maanstonden 2de dag en men vriend had een stijve (nog niet afgetrokken of iets gedaan) die heeft hem 3 keer in me gedaan de penis was wel droog en geen zaadlozing ben in dan zwanger? Ben 16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Jeannie 23-07-2022 16:03
  Dag vriend, ben je er weer? Mag ik je een paar vraagjes stellen? In welke dixie heeft dit plaatsgevonden? Was die dikkerd er ook weer bij? En dat broertje? En "Maandstonden"? Geweldig woord, voor het laatst gehoord in 1735. Helemaal zelf opgezocht? Knap van je hoor! En ach, zwanger ben je pas als de maan in het laatste kwartier staat met venus in mars op het derde kwadrant van Jupiter. Of zoiets.
 • wijsneus 23-07-2022 21:15
  Wat gek idd, een zwangere die ook nog eens 15 is, of 16. Is ook moeilijk te onthouden hoe oud je bent maar een puber dus, zoals ik al dacht. Natuurlijk ben je zwanger, als je met na de langste dag van het jaar en tijdens de TWEEDE dag van je maandstonden (lol) dicht bij een piemol in de buurt komt, ook met kleren aan ben je gegarandeerd zwanger. Jongen, meisje: je baarvader- of moeder is bewoond nu. Laat je nog weten wat eruit is gekomen? Ik denk een furby of een doosje Lego maar we gaan het zien over 13 maanden. Je weet dat een zwangerschap 13 maanden duurt? Geduld is geboden. Je ouders zullen door het dolle heen zijn, eerst zo'n leuk kind en nu ook nog opa en oma van... Een verrassing! Voordeel: geen maandverband meer wassen in een teil, door de mangel halen en discreet ophangen aan een waslijn. Of in de heg weetikveel ik ga wat anders doen, besef opeens dat ik me op zaterdagavond zó verveel dat ik uitgebreid, zéér uitgebreid antwoord zit te geven hahaha tsja, dat is ook een beetje triest, helemaal waar. Maar ik heb wel lekker een paar uur langs de zee gelopen met mijn hond, zit nu een bakkie te drinken. De hond slaapt met een blije snuit. Jij nu ook neem ik aan. Ma. naar de verloskundige bellen en alles regelen voor de nieuwe aanwinst. Hoop je op een furby of liever Lego? Laat nog even weten, ik denk zelf dat je op Lego hoopt klopt dat? Dagdag!
 • Jeannie 23-07-2022 22:39
  Baarvader! Prachtig!
 • evert 24-07-2022 22:07
  ja je bent zwanger wss