‘Zijn aanzoek brengt me aan het twijfelen’

Els (26) is door haar vriend in het bijzijn van al haar vrienden ten huwelijk gevraagd, tot grote vreugde van iedereen. Ze heeft niet officieel ja gezegd, maar dat detail lijkt iedereen onbelangrijk te vinden. Els weet helemaal niet of ze wel oud wil worden met Michael, dus moet ze er wel aan beginnen?

Els (26)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Blauwe Bennie 14-12-2017 20:15
  Je schrijft duidelijk dat hij inwisselbaar is. Dat is geen basis voor een huwelijk. Je zegt ook niet ja. Deze relatie is gedoemd te mislukken.
 • miami 15-12-2017 05:34
  je twijfelt teveel. je weet nu al dat hij niet de man is waar je mee oud zou willen worden. Hij is inwisselbaar is je gedachte. Het zal moeilijk worden om het uit te leggen aan iedereen maar vergeet niet, je trouwt niet voor een ander.
 • Anna 15-12-2017 10:30
  Als je niet meteen “ ja “kunt zeggen dan is het antwoord nee. Makkelijk om te zeggen / denken dat je wel weer kunt scheiden , maar zorg er dan wel voor dat er geen kinderen komen en dat je financieel onafhankelijk bent / blijft. Maar wat Miami zegt : je trouwt niet voor een ander. Wees eerlijk , dan weet Michael waar hij aan toe is en is er geen belemmering voor jullie beiden als je een ander tegen komt.
 • Eagle 18-12-2017 11:01
  Laat hem gaan. Je bent hem (al is het maar alleen in gedachten) al vaak genoeg ontrouw geweest. Je houdt nog niet bijna genoeg van hem om van dit huwelijk een succes te maken en er komt een moment dat hij daar achter komt. Bespaar hem de vernedering van een scheiding en laat hem gaan, zodat hij de kans krijgt om de vrouw tegen te komen die meer in hem ziet dan alleen "een gezellige vent".
 • Denise 21-12-2017 06:19
  Hoi Els, Een beetje twijfels hoort erbij. Je neemt een belangrijke beslissing voor de rest van je leven. Maar je twijfelt niet een beetje, maar zegt duidelijk dat Michael niet de man is met wie je oud wilt worden. Het zal enorm heftig zijn om het nu uit te maken, maar dat is beter dan dat je over een paar jaar gaat scheiden. Sterkte ermee.
 • Linda 22-12-2017 14:06
  Hallo Els, Uit alles blijkt dat Michael eerder een hele goed vriend is dan je grote liefde. Ik zou dus zeggen : niet met hem trouwen ! Met hem trouwen zou niet eerlijk zijn tegenover hem en ook niet tegenover jezelf. Sterkte...
 • Ijsco 28-12-2017 20:39
  Oei zo te lezen is de relatie die je nu hebt met hem al gedoemd te mislukken. Twijfels horen bij een relatie maar zo te lezen kan je beter als je eerlijk bent hem nu al laten gaan. Ga lekker genieten van je vrijgezellen leventje en dan kom je vanzelf echt wel de ware tegen. Ik vind dit ook wel zo eerlijk tegenover je partner.
 • Tina 01-01-2018 19:11
  Dit zal hard klinken , maar het is jouw eigen schuld . Je bent naar je vriend toe nooit eerlijk geweest . Al die tijd heb je hem in de waan gelaten dat je het even serieus meende met jullie relatie als hij . En dan durf je nog te denken dat je later wel terug kan scheiden . Echt , ik val steil achterover van jou . Wees eindelijk eerlijk en zeg hem hoe je je werkelijk voeld . Hij zal erg gekwetst zijn , maar beter dit dan hem nog verder te belazeren . Want dit heeft hij niet verdient .
 • Emily 08-01-2018 22:45
  Je hart weet het antwoordt al...